Hoppa till innehåll
Är du intresserad av att uppleva Sverige och arbeta med en fantastisk produkt? Finsk Lakrits söker en motiverad resande säljare inom dagligvaruhandeln.

Din arbetsdag:

Du arbetar självständigt, besöker och tar möten med personer inom dagligvaruhandeln(matbutiker).

Rollens primära mål är att introducera, presentera och sälja in bolagets nya produktlinje till butiker. Att träffa nya människor och motiveras av sociala interaktioner är därför A och O. Dokumentering och rapportering av säljarbetet sker kontinuerligt till säljchef/VD.

Rollen är en heltidstjänst. Du arbetar: måndag till fredag.
Arbetet innefattar flertalet övernattningar i veckan på hotell (traktamente utgår vid övernattning). Tjänsten omfattar mycket resande med bil och B-körkort är därmed ett krav. Tjänstebil tillhandahålls av bolaget.

Tidigare erfarenhet inom sälj eller inom dagligvaruhandeln är meriterande.

Även universitets/högskolestudier inom relevant område tas i beaktning.

Löneform: Fast lön + provision.

Plats: Bolagets kontor är beläget i Upplands Väsby. Tjänsten riktar sig primärt till personer bosatta i Stockholm eller Mälardalen. Men om du är perfekt för rollen finns potential att modifiera tjänstens utgångspunkt.

Period:

Ansökningsprocessen fortgår löpande och kan komma att avslutas så fort vi hittat dig som är rätt person för tjänsten, mao innan sista ansökningsdatum.

Maila din ansökan till magne@finsklakrits.se och första kontakt sker via mail.

Glöm inte att ange din mailadress i ansökan och specificera att det gäller rollen som säljare.

Om företaget:

Finsk Lakrits i Sverige AB är ett ungt, modernt och expansivt bolag i godisbranschen. Med egna chaufförer levererar vi idag våra högkvalitativa och mycket omtyckta lakritsprodukter till över 1300 butiker inom dagligvaruhandeln över hela landet.

Vi tror på människor, varför social kompetens är avgörande för vår framgång. Vårt förhållande till våra kunder kännetecknas av hög kvalité, pålitlighet och servicegrad.

www.finsklakrits.se
Mer info
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)

Liknande jobb