Hoppa till innehåll
BESAB AB logotyp

Svetsare/Smeder till BESAB AB

Vill du arbeta i ett familjärt företag med god laganda som också är framtidsinriktat och förankrat i forskning inom sitt område? BESAB kan erbjuda detta!

Hos BESAB har du stora möjligheter att utvecklas. Alla genomgår utbildningar med uppföljning för att ge ökat ansvar, personlig utveckling och arbetsglädje. Som medarbetare erbjuds du fortlöpande utbildning och vidareutveckling.

Arbetsuppgifter:

BESAB arbetar med grundläggning samt specialprojekt inom grundläggning/grundförstärkning. I arbetsuppgifterna som svetsare/smed kommer du att vara behjälplig på flera områden inom grundläggningsentreprenad, såsom hjälpare vid borrning, montering av spont och kapning av rör.

Allt arbete sker utomhus på olika byggarbetsplatser och du har inga problem att ta på dig regnkläder och gå ut och jobba.

Vi jobbar alltid i grupper om minst 2 smeder.

Projekten är väldigt varierande.

Kvalifikationer
  • Vi söker dig som är yrkesarbetare och har erfarenhet från svetsning och gärna jobbat med att kapa stål med gas. Licenser inget krav, men du måste vara van svetsare.
  • Erfarenhet av grundläggningsarbete är meriterande.
  • Som person skall du vara du noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.
  • Vi ser även att du är självgående, ansvarstagande och inte rädd att hugga i där det behövs.
  • Är framåt, prestigelös, och en problemlösare som tar egna initiativ.
  • Kunskaper i svenska i både tal och skrift eller god engelska.
  • B-körkort ett krav.

Start: Omgående

Arbetstider: 40 timmar i vecka, där vi ofta jobbar 40h måndag-torsdag

Anställningsform: Provanställning med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.

Kontaktinformation: Stefan Nordström 0760-770680, stefan.nordstrom@besab.se

Ansökan: Ansökan skickas till PA Chef Heli Othbäck, heli.othback@besab.se

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BESAB AB är ett oberoende anläggningsföretag grundat 1956 av Bertil Sandell. Idag ägs företaget av den familjeägda företagsgruppen Hammarviken tillsammans med nyckelpersoner verksamma i bolaget. Det innebär bland annat att BESAB är fritt från långsiktigt bindande allianser med övriga branschföretag, vilket ger stor handlingsfrihet att samarbeta i projekt. Småföretagarandan finns kvar genom att ledningen arbetar nära produktionen. De anställda stannar ofta länge i företaget vilket resulterar i god kamratanda och en stor samlad erfarenhet. BESAB AB omsätter ca 500 miljoner och har för närvarande över 180 specialister anställda. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, och Ljusdal och ser de nordiska länderna som vår hemmamarknad.

BESAB AB utför entreprenadarbeten inom berg, betong och grund och har ett ISO-certifierat ledningssystem som omfattar kvalitet, miljö och arbetsmiljö. BESAB koncernen driver via dotterbolaget BESAB Maskin AB en maskinverksamhet med specialutvecklade maskiner samt BESAB Teknik AB som driver teknikrelaterade tjänster inom bygg- och anläggning.

Verksamheten har förändrats under åren men förstärkning och tätning i samband med byggande i berg har hela tiden varit en central del. Nu är också grundläggning/grundförstärkning med slagna och borrade stålpålar en stor del av verksamheten och en tredje växande gren är betongreparationer av samhällsviktiga anläggningar. En gemensam nämnare har alltid varit en hög grad av specialisering när det gäller arbetsmetoder, personal och maskinpark. Kunskap, pålitlighet, innovation och lönsamhet är ledord för BESAB. Läs mer: www.besab.se

Liknande jobb