Hoppa till innehåll
AB Väsbyhem logotyp

Utemiljövärd

Publiceringsdatum
31 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du Väsbyhems nya Utemiljövärd?
Har du erfarenhet och stort intresse för utemiljöarbete? Vill du vara med och bidra till att vi på Väsbyhem når vårt mål och får Sveriges nöjdaste kunder där du skapar trygga och välskötta boendemiljöer? Då har du hittat helt rätt! Här får du dessutom arbeta i en kultur som värdesätter gemenskap och balans mellan arbetliv och fritid. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Nu har vi en ny tjänst som utemiljövärd, kan det vara dig vi letar efter?

Som utemiljövärd hos oss på Väsbyhem har du ditt egna förvaltningsområde som du ansvarar för. För att området ska vara tryggt och trivsamt för våra hyresgäster ser du till att beställa och följa upp olika mark- och skötselarbeten. Självklart utför du även mindre markarbeten eller säsongsbetonade arbeten inom skötsel och underhåll. Till exempel när solen börjar värma och allt börjar grönska ser du till att klippa häckarna som har vuxit sig alltför stora och vattnar våra växter så att de håller sig levande under sommarens torraste perioder. När snön faller ser du istället till att utföra viss snöröjning och sandning av våra trappor och gångvägar, allt för att våra hyresgäster ska få en säker boendemiljö. Förutom detta ställer du självklart upp för dina kollegor när dem behöver din hjälp!

Om det är du som blir vår nya kollega får du tillhöra en grupp på sex utemiljövärdar där alla har en positiv grundinställning. Vi kan nästan garantera dig att du kommer att höra "Det här blir bra" ekandes i korridoren. Vad säger du? Tycker du att det här låter bra? Läs vidare

Om dig
Vem letar vi efter? Jo, vi ser att du som söker trivs med att arbeta självständigt då större delarna av dina dagar arbetar du ensam. Självklart uppskattar du även ett nära samarbete med prestigelösa kollegor då vi arbetar mot ett gemensamt mål. Du trivs med att ha många olika arbetsuppgifter på gång samtidigt och vid arbetstoppar är du bra på att prioritera och få rätt saker gjorda. När det dyker upp några hinder på vägen ser du till att hitta snabba lösningar för att ta dig vidare. I rollen som utemiljövärd träffar du dagligen våra hyresgäster, därför är det viktigt att du har en god serviceförmåga och motiveras av att göra det lilla extra för att bidra till att vi får Sveriges nöjdaste kunder.

Formella krav på din bakgrund
  • Tidigare erfarenhet av utemiljöarbete
  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Grundläggande datorkunskaper då du kommer arbeta i fastighetsrelaterade program
  • B-körkort
Önskemål och meriterande
  • Erfarenhet av åretruntskötsel av utemiljö samt vana av hantering och skötsel av trädgårdsmaskiner
  • Avslutad trädgårdsutbildning
  • Att du har kunskaper om växter eller trädbeskärning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i april. Eller så kommer vi överens om ett startdatum som funkar för både dig och oss. Sista ansökningsdag är den 26 februari 2024 och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Så vänta inte för länge! Skicka in din ansökan illa kvickt, vi ser fram emot att läsa den!

Hälsningar,
Din blivande chef Jenny och HR-och lönehandläggare Sari.

Liknande Jobb

AB Väsbyhem logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren