Hoppa till innehåll
Är du Väsbyhems nya Kvartersvärd?

Letar du efter ett jobb där du får jobba med kundservice och samtidigt får vara räddaren i nöden? Då har du hittat helt rätt! Här får du vara med och bidra till att vi på Väsbyhem når vårt mål och får Sveriges nöjdaste kunder. Vill du dessutom arbeta i en kultur som värdesätter gemenskap och där du får möjlighet till personlig utveckling? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som kvartersvärd hos oss på Väsbyhem har du en omväxlande roll där du själv får ta ett stort ansvar för att planera dina arbetsdagar utifrån de felanmälningar som kommer in. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inre och yttre fastighetsskötsel, ronderingar, tillsyn, besiktningar och underhåll. Du har kontakt med externa entreprenörer för beställning och uppföljning av reparationer eller andra åtgärder i våra fastigheter. I rollen fattar du även beslut inom ramen för utsatt budget, verksamhetsplan och arbetar mot framtagna mål. Du ansvar för ditt egna område i vårt fastighetsbestånd samtidigt som du tillhör en sammansvetsad grupp av andra kvartersvärdar med mycket erfarenhet i bagaget.

Vi har som mål att få sveriges nöjdaste kunder och som kvartersvärd hos oss har du en stor möjlighet att bidra till målet. Du har daglig kontakt med våra hyresgäster och du ser hela tiden till att fånga upp förbättringsförslag för att skapa ett trivsel och trygghet i ditt fastighetsbestånd. Du deltar även i bomöten och andra spännande aktiviteter med hyresgäster samt hyresgästföreningen.

Tror du att det här är något för dig? Då måste du läsa vidare!

Om dig
Vilken stjärna letar vi efter? Jo, vi ser att du som söker trivs med att ha många olika arbetsuppgifter på gång samtidigt och vid arbetstoppar är du bra på att prioritera och få rätt saker gjorda. När det dyker upp några hinder på vägen ser du till att hitta snabba lösningar för att ta dig vidare. I rollen som kvartersvärd är du en betydelsefull länk mellan hyresgäster, kollegor och entreprenörer. Därmed är det viktigt att du har en god serviceförmåga och motiveras av att göra det lilla extra. Uppskattar du även ett nära samarbete med prestigelösa kollegor? Då har du hittat helt rätt!

Krav
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen
  • Goda datorkunskaper då du kommer arbeta i fastighetsrelaterade program
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Goda kunskaper om hyreslagstiftningen
  • Behärskar fler språk än svenska och engelska
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i februari 2024 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 10 december 2023. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Psst! Då vi rekryterar komptensbaserat tar vi inte emot något personligt brev, i din ansökan vill vi istället att du skickar in ditt CV och svarar tydligt på urvalsfrågorna.

Bästa hälsningar,
Din blivande chef Alexander samt HR- och lönehandläggare Sari
AB Väsbyhem logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Upplands Väsby
Fastighet
Företagslogga

Liknande Jobb

Upplands Väsby
Fastighet
Företagslogga
Stockholms stad
Fastighet
Företagslogga
Huddinge
Fastighet
Företagslogga