Verkstadschef till Upplands Väsby

Verkstadschef till Upplands Väsby

Vi söker dig som gillar utmaningar och vill vara delaktig när det gäller vår fortsatta expansion av vår verkstad i Stockholm. I rollen som verkstadschef kommer du vara en nyckelfigur i detta arbete. Vi är ett kanongäng i Stockholm med en engagerande och driven organisation, så det finns goda möjligheter att utveckla och utöka vår verksamhet. Det är människorna som arbetar på Zeppelin som tillsammans gör skillnaden - WE are Zeppelin!

Ditt nya jobb

Som Verkstadschef är du ansvarig för vår verkstad i Stockholm, du rapporterar direkt till vår Branch Manager. Teamet kommer att bestå av 8 medarbetare som du leder, coachar och utvecklar. Du ansvarar för planering och uppföljning av det löpande arbetet som innebär service och underhåll av Caterpillars produkter.

Rollen innebär även arbete med ständiga förbättringar och du blir en nyckelspelare i arbetet med att fortsätta bygga upp och utveckla vår verkstad. Mycket av jobben som kommer in på verkstaden har påbörjats ute på fält, det innebär att du kommer också samarbeta tätt med våra fältserviceledare. På vår verkstad tar vi också hand om interna kunder då vi utför service och reparationer på maskiner vi har inom vår uthyrningsverksamhet samt begagnat/inbytes maskiner.

Din erfarenhet

För att passa i rollen ser vi att du har en teknisk utbildning eller kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ledarerfarenhet med ett stort intresse för både människor och maskiner. Du har erfarenhet från liknande verksamhet och ett stort plus är om du besitter tekniska kunskaper om entreprenadmaskiner. Du har erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och att sätta kunden i fokus är naturligtvis en självklarhet för dig.

Du har goda kunskaper i MS Office och har lätt för att lära dig nya system. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt samt skriftligt är ett krav. Även B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper

Du är trygg, stabil, har självinsikt och inger förtroende i din kommunikation med såväl medarbetare som kunder. Du visar på gott ledarskap genom att leda, motivera och förse andra med de kunskaper som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är duktig på att planera i syfte att hålla tidsramar i utlovade leveranser. Att ge en god service är naturligt för dig och du säkerställer, med kund i fokus, att din verksamhet alltid levererar. Du är resultatfokuserad och förstår vikten av ett gott affärsmannaskap samt förstår och tillämpar ekonomiska principer.

Sista ansökningsdag är 2021-03-14 men löpande urval och intervjuer kan ske, så sök nu!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Imad Kadra, Branch Manager, 073-033 65 23.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.