Rental Koordinator/Innesäljare

Rental Koordinator/Innesäljare

På Zeppelin Rental sätter vi stort värde i att hjälpa våra kunder att öka produktivitet likväl som säkerhet på deras olika projekt och arbetsplatser. För att möta dessa mål har vi lyssnat på våra kunder där hög maskintillgång, leveranser samt säkerhet är nyckelord och med det även ledord för oss. Nu är vi i behov av att förstärka vårt team i Stockholm och söker en Innesäljare med hög servicekänsla till vår nyöppnade depå i Årsta. Är det du? Följ med oss på resan mot att bli leverantören med stort L!

Vi erbjuder dig i rollen som Rental Koordinator/Innesäljare ett omväxlande arbete, där du kommer att axla en bred administrativ roll varvat med kundkontakt vid uthyrning till både nya och befintliga kunder. I nära samarbete med våra utesäljare kommer du att ansvara för hela processen med allt från kundens samtal till faktura är skickad. Du kommer att arbeta nära interna och externa leverantörer för att säkerställa en smidig uthyrning och återställning av maskinparken för nästkommande kund.

Ett urval av förkommande arbetsuppgifter:

 • Order- och returmottagning via butik, telefon och mail.
 • Ansvara för att skapa avtal, uppföljning under uthyrning och fakturering.
 • Skapa och följa upp inköpsordrar med berörda leverantörer.
 • Koordinera och följa upp bokade transporter.
 • Inneförsäljning och orderhantering.
 • Stötta våra utesäljare med säljadministration och vara konsultativ vid beställningar.
 • Kontinuerligt arbeta med och sträva efter ständig förbättring av våra processer inom uthyrningsverksamheten samt vara rådgivande i valet av maskin för kund.

Du kommer att utgå från vår depå i Årsta och rapportera till Branch Manager.

Din bakgrund:

Kvalifikationer:

 • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
 • 3-5 år erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, försäljning eller kundhantering.
 • Flytande i svenska och engelska i både skrift och tal.
 • Goda IT-kunskaper samt vana att arbeta i affärssystem.

Meriterande för tjänsten är om du tidigare har arbetat inom uthyrningsbranschen.

Din profil:

Rollen som Rental Koordinator/Innesäljare ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt och en god samarbetsförmåga. Vår uthyrningsbransch är i en expansiv fas och för att trivas i tjänsten bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierade arbetsuppgifter, tycka om förändring, hitta nya lösningar på eventuella problem och kunna skapa goda relationer till både kunder och kollegor.

Vad erbjuder Zeppelin Rental dig?

 • Varierande arbete i ett spännande bolag med en stark tillväxt.
 • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
 • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Värderingar

För att trivas hos är en förutsättning att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together - Historien bakom Zeppelin

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast 15 Juli. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Marcus Bergman, telefon 073-096 67 68.

Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.zeppelin-cat.se
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.