Regiontstekniker för nymaskin Upplands Väsby

Regiontstekniker för nymaskin Upplands Väsby

Om tjänsten

I rollen som Regionstekniker för nymaskin så kommer du att ansvara för felsökning på maskiner i produktion, avhjälpa fel på maskiner som levererats till kund, vid behov vara behjälplig med leveransgenomgång av maskin ute hos kund samt kunna hjälpa till med produktion av maskiner om tid finnes. Arbetet är omväxlande och innefattar att stödja utrustningsmekaniker i deras dagliga arbete samt att vara en länk mellan nyproduktion och Tekniskt Center. Du ska även tillse att tekniska förändringar och förbättringar utförs i enlighet med instruktioner från Cat och Tekniskt Center. Du ansvarar även för dokumentation och uppföljning av nymaskins tekniska problem. Vidare ingår viss utbildning av utrustningsmekaniker.

Du kommer att rapportera till workshop manager och tjänsten kommer att utgå från vår verkstad i Upplands-Väsby. I tjänsten så ingår en del resor då rollen skall täcka delar av Sverige norr om Stockholm när det gäller nymaskin

Din bakgrund:

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att arbeta med felsökning och reparationer. Vi söker dig som är van att ha kundkontakter och att tillsammans med dem och kollegor komma fram till bästa möjliga lösning. Rollen kräver att du har gymnasieutbildning eller högre med inriktning på teknik och mekanik och har god kännedom om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion. Vi söker dig som har god kunskap i engelska samt har mycket god datavana och är van vid att arbeta med administration. Meriterande för rollen är att du har kännedom Caterpillars motorer/maskiner.

Din profil:

För att lyckas i rollen som regionstekniker bör du ha hög social kompetens då kundfokus är en stor del av rollen. Du bör vara initiativrik och ha som främsta mål att lösa de problem som uppstår inom ditt ansvarsområde. Du är noggrann till din läggning och har stor ansvarskänsla. Rollen kräver att du har ett helhetsperspektiv och du är van att arbeta mot uppsatta tidplaner. Då du i din roll har mycket kontakt med både medarbetare och kunder krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt

Vi erbjuder:

Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.

Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Ett spännande jobb där man har stora möjligheter att utveckla sig själv på flera olika plan.

Placering: Utgår från Upplands-Väsby

Frågor? Ring Daniel Wedberg, 0727-150516
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.