Leveranstekniker till Zeppelin-Cat i Upplands-väsby

Leveranstekniker till Zeppelin-Cat i Upplands-väsby

Vi behöver förstärka vår anläggning i Upplands-Väsby med en Regionstekniker/Leveranstekniker för nya maskiner!

I din roll som Regionstekniker/Leveranstekniker kommer du ansvara för den initiala överlämningen vid leverans av nya maskiner till kunder samt genomföra kalibreringar, kundanpassningar, leveransgenomgång samt funktionsgenomgång tillsammans med föraren. Du behöver också kunna arbeta med och åtgärda kundsynpunkter, kundönskemål och andra service- och reparationsrelaterade åtgärder under maskinens första 500-drifttimmar. Syftet med tjänsten är att stärka kundupplevelsen och kundnöjdheten i samband med leverans och säkerställa att maskinen är anpassad efter förarens behov och önskemål.

Utöver dessa arbetsuppgifterna förväntas man i denna roll att aktivt stödja våra utrustande verkstäder med att förbättra kundupplevelsen och kvalitén på levererade maskiner. I detta ingår element som genomgång av maskiner innan leverans, återkoppling och utbildning av utrustningsmekaniker baserat på lärdomar från levererade maskiner samt stödja verkstadsledning i tekniska ärenden. I rollen kommer du arbeta nära kunder, säljare, produktion & produktionsledning samt kvalitet och produktionsteknik vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera både internt och externt.

Du rapporterar till Produktionschef Peter Örjes och ditt arbetsområde är mellersta Sverige. I rollen kommer det vara en del resor inom regionen. Rollen har en tilldelad servicebil för att säkerställa att du alltid kan vara på plats där det behövs!

Denna befattning är en ny roll i organisationen, vilket ger möjligheter att utveckla innehållet i rollen, men likväl rutiner och processer kopplat till maskinöverlämning.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

 • Erfarenhet av entreprenadmaskiner och det är en stor fördel om du har erfarenhet av att köra maskiner.
 • Ett mekaniskt handlag och god förståelse för maskinstyrning,
 • Erfarenhet av kalibrering och anpassning av maskiner.
 • Erfarenhet av felsökning, både elektroniskt och mekaniskt.
 • God kommunikationsförmåga och vana med kundkontakt.
 • Yrkesgymnasium fordonsteknisk linje, tunga maskiner eller annan teknisk gymnasial utbildning som bedöms likvärdig

För att lyckas i jobbet som Regionstekniker/Leveranstekniker bör du vara:

 • Noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta
 • Bra på att följa uppsatta tidplaner
 • Serviceinriktad med förståelse för kundens behov
 • Självgående med förmåga att ta egna beslut, filtrera information och prioritera mellan olika uppgifter.
 • Bra på att se helheten av ditt arbete

Vi erbjuder

 • Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
 • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
 • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Placering: Stockholm (Upplands-Väsby)

Frågor? Ring Peter Örjes på tel 0725-001820

Intresserad? Skicka din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.zeppelin-cat.se
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.