Back order analyst

Back order analyst

Trivs du att i din roll vara vara i centrum för en rad olika processer där du ansvarar för att tillse att våra kunder får sina reservdelsleveranser i tid?

Gillar du att arbeta i ett högt tempo där perfektion är det enda som räknas?

Om detta känns spännande då ka du vara personen som vi söker till vårt Order fullfillment team i Upplands-Väsby.

Om dig och rollen

I rollen som back order analyst ansvarar du för att säkerställa att alla beställningar av reservdelar får en försörjningslösning. I de flesta fall så finns reservdelar tillgängliga och arbetet handlar om att övervaka att nätverket fungerar som det skall och reservdelen kommer dit den skall på utsatt tid, men ibland så måste man vara kreativ och arbeta med alternativa lösningar för att säkerställa att vi får fram en lösning som möter kundens behov.

Du kommer ha många kontaktytor både inom och utom bolaget och har daglig kontakt med ordermottagare, service ledare, verkstadschefer och leverantörer gällande reservdelsleveranser, leveranstider och eskaleringar.

Utöver detta så ansvarar du för lagerpåfyllningarna av filialer och centrallagret för de produktgrupper som du ansvarar för.

Rollen kräver en hög känsla för service och en förmåga att se lösningar på problem som uppkommer. Du klarar av att hålla många processer igång samtidigt och har ett strukturerat arbetssätt.

Mycket av kommunikationen med våra leverantörer sker på engelska så det är viktigt att du behärskar engelskan på en profesisonell nivå i både tal och skrift.

Vi erbjuder

En bra arbetsplats där vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter och en god gemenskap och fin sammanhållning.

Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.

Zeppelin är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Placering: Upplands Väsby

Frågor? Ring vår Supply chain director , Daniel Wedberg 0727-150516

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 14 mars.

Rekryteringen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.