Fordonstekniker/Bilmontör till Work System i Stockholm (Upplands Väsby)

Fordonstekniker/Bilmontör till Work System i Stockholm (Upplands Väsby)

Vill du vara en del av ett växande internationellt bolag med höga ambitioner? Har du ett stort intresse för bilar, att meka eller själv bygga bilar? Då kan du vara vår nästa medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby!

Vad kan vi på Work System erbjuda dig?

Hos oss hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen.

Välkommen till en spännande miljö, i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning! Här får du utvecklas tillsammans med ett drivet team.

Om rollen som Fordonstekniker/Bilmontör:

Rollen som fordonstekniker/bilmontör hos oss är bred - och din arbetsdag innebär stor variation och ett högt tempo. I vår moderna verkstad får du arbeta med att kundanpassa nya bilar genom montering av påbyggnader, extrautrustning och inredning. Du monterar även kringprodukter för transportbilar, så som pickup-tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv.

Du har dagligen kundkontakt, med kunder som kommer in till vårt showroom och verkstad.

Välkommen till en spännande och utvecklande resa, där du blir en viktig del i en framgångsrik och entreprenörsdriven organisation och dagligen får vara med och påverka. Hos oss på Work System finns möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling!

Vi söker dig som...

... är en praktisk, händig och social person med en stor vilja och drivkraft att ständigt utvecklas. Vi är ett härligt och sammansvetsat team på vår anläggning i Upplands Väsby och här går laget alltid före jaget, därför är det viktigt att du delar det synsättet med oss.

Vi är också ett ungt och snabbväxande företag - och lägger stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss. Därför tror vi att du trivs med att jobba i en självständig roll - men är samtidigt en självklar lagspelare.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i tal och skrift.

Minst en av följande punkter stämmer väl in på dig:
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som bil- eller lastbilsmekaniker eller liknande.
  • Stor kunskap och erfarenhet av att arbeta med bilelektronik (12 V).
  • Du har ett stort intresse för bilar - och mekar gärna på fritiden.
  • B-körkort är ett krav för tjänsten.
Har du erfarenhet från påbyggarbranschen eller tidigare har arbetat med bilelektronik (12 V), ser vi det som ett extra stort plus hos dig!

Start: Efter överenskommelse

Lön & förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, tjänstepension, försäkringar och övriga förmåner som friskvårdsbidrag, teamaktiviteter, jul- och sommarfester etc.

Arbetstider: Mån-fre, 07–16

Är detta du eller någon du känner?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt här nedan!

Vi tar endast emot ansökningar via länken nedan, inte via epost. Vid frågor om tjänsten, kontakta Rekryterings- och kompetenschef Matilda Björkegren på matilda@northcastleab.com.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.worksystem.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Work System:

Work System utvecklar, tillverkar och säljer bilinredningar för lätta transportbilar, såväl i Sverige som i övriga Europa. Vi erbjuder ett brett sortiment av bilutrustning inom flera områden som exempelvis förarmiljö, säkerhet/TMA, elektronik, takutrustning och arbetsbelysning.

Work System grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess. Vi har blivit utsedda till DI-gasell fem år i rad och är idag ett härligt gäng på 80 mederarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Nederländerna och Tyskland. Vi täcker hela Sverige med 18 anläggningar och Pro Centers från Malmö i syd till Kiruna i Norr.

Bolaget ägarstruktur utgörs av företagets grundare; David Nord och Jonas Hallenborg samt IKEA grundaren Ingvar Kamprads stiftelse genom Entreprenörinvest.