Visual Merchandiser till Rusta

Visual Merchandiser till Rusta

Vill du arbeta med optimering av varuflödet på ett av Sveriges ledande företag inom hem- och fritidsprodukter? Då är det kanske dig vi söker! Vi på Rusta är inne i en spännande fas av vårt konceptarbete och söker nu en Visual Merchandiser till huvudkontoret i Upplands Väsby. Som Visual Merchandiser erbjuds du en spännande roll med målet att ta våra varuhus till nästa nivå.

Tjänsten är en heltidsanställning tillsvidare och du kommer att rapportera till Konceptchef. Vi arbetar måndag till fredag, 08:00-17:00.

Din roll

I rollen som Visual Merchandiser arbetar du aktivt med att optimera varuflödet och genomförsäljningen i Rustas varuhus. Detta genom att planera och säkerställa att rätt produkter, i rätt kvantitet finns på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Ytterligare en viktig del i ditt arbete handlar om att skapa kommersiella säljlösningar som gör det enkelt för kunden att hitta och handla i varuhusen.

Rollen innebär ett brett ansvar gällande Rustas visuella koncept med stort fokus på analytiskt arbete vad gäller funktionalitet. Du kommer arbeta nära andra avdelningar inom Rusta för att skapa en helhetsstrategi som säkrar kvalitet och ett högt kommersiellt tryck i varuhusen. Vidare leder du projekt för de kommersiella planerna, utbildar personal, hanterar sortimentslösningar samt analyserar och genomför tester för det befintliga sortimentet.

Din profil

Vi tror att du har god erfarenhet av att optimera, skapa och säkerställa kommersiella försäljningslösningar inom detaljhandeln, samtidigt som du drivs och trivs att arbetar med mycket ansvar. Vi ser gärna att du arbetat på en strategisk nivå med frågor relaterade till butikskommunikation och helhetsperspektiv gällande organisationen.

Som person har du ett stort engagemang och stark drivkraft. Du kombinerar dina kreativa och initiativtagande sidor med en god analytisk förmåga och ett tydligt försäljningsfokus. Det är viktigt att du är social och besitter en förmåga att åstadkomma resultat genom gott samarbete med andra, samtidigt som du bör våga ta och driva igenom beslut. För att trivas på Rusta gillar du att ha många bollar i luften och arbeta i ett högt och jämt tempo.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla konceptarbetet inom ett av branschens mest snabbväxande företag. Du kommer axla en viktig roll som präglas av eget ansvar och omväxlande utmaningar!

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag dock senast torsdagen
4/4 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina tel. 073 073 53 71.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 0730735371
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rusta.weselect.com/position/ovrigt/ovrigt/4574-visual-merchandiser-till-rusta
Sista ansökningsdag 4 apr (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta totalt 145 varuhus i Sverige, Norge och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.