Erfaren Grävmaskinist sökes till Upplands Väsby

Erfaren Grävmaskinist sökes till Upplands Väsby

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en erfaren grävmaskinist som ska arbeta inne på ett inhängnat område för deponi av schaktmassor. Tjänsten är på heltid i minst 6 månader, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag - torsdag mellan 06:30 - 16:00 samt fredagar 06:30 -13:00. Uppdraget ligger i Upplands Väsby och ska starta omgående.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är grävmaskinsförare i huvudsak och du ska kunna framföra alla sorters grävmaskiner i olika viktklasser. I detta uppdrag innebär att du som grävmaskinist ska lasta grusmassor samt sten mm.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren och duktig grävmaskinist med gärna 10 års arbetserfarenhet eller du som har annan likvärdig utbildning eller arbetserfarenhet. Du måste ha förarbevis för grävmaskinist, förarbok mm.
Som person tycker du om att jobba i team och att samarbeta med dina kollegor. Du har lätt för att arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i högt tempo, som är lösningsorienterad och har ett genuint intresse av branschen.

Ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Tveka inte att skicka in din ansökan till oss eller tipsa oss om en branschkollega.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 0763084383
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.