Servicetekniker till Kungsängen

Servicetekniker till Kungsängen

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fem olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark, Begagnat och Hem & Trädgård. Vi har dessutom affärsområdet Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner.

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 135 anställda och omsätter ca 500 MSEK.
För mer information besök gärna www.hako.se

Servicetekniker till Hako Ground & Garden // Kungsängen

Hako Ground & Garden har vi en speciell känsla för ytor. Det kanske inte är så konstigt, när vi lagt mer än 40 år på produkter som gör världen omkring oss lite vackrare. Vårt arbete berör allt du går på och vi handplockar maskiner som klipper, blåser, suger, skurar, sopar, borstar, krattar, tvättar, plogar och röjer marken framför dig. Idag är vi en av de ledande aktörerna på marknaden gällande maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor med över 300 olika produkter. Vi vet att kombinationen av starka varumärken, kvalitet och service är en vinnare i längden, vilket gör att vi kan bygga långvariga relationer med våra kunder. Hako Ground & Garden växer och nu har vi möjligheten att välkomna ytterligare en stjärna. Tillsammans med Oddwork söker vi en driftig Servicetekniker till vårt team i Kungsängen! Är det dig vi söker?

Om tjänsten som Servicetekniker

Hos oss kommer du att vara kundernas riddare i skinande rustning, och med service som viktigaste verktyg rycker du ut i deras tjänst. Din bas är vår verkstad i Kungsängen, och titt som tätt är du ute hos kunder och jobbar på plats. Din främsta uppgift kommer vara att serva och reparerar våra produkter såsom gräsklippare, golfmaskiner, städmaskiner, kompakttraktorer med mera. En sak är säker: oberoende av vad det är för maskin, bjuder du alltid på stort engagemang och hög servicenivå. Och vad bjuder vi på? Ett jobb med mycket kundkontakt och frihet under ansvar i ett framgångsrikt företag med hög trivsel.

Vi söker dig som...

...räcker ut en hjälpande hand utan att tänka. Du är glad, gillar kundkontakt och längtar efter att ta dig an utmaningar och lära nytt. Om du gillar att snacka gott på kafferasten är det ett stort plus!

Våra önskemål till dig:
  • Teknisk kunskap och erfarenhet av mekanik, elektronik och hydraulik är meriterande
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är önskvärt
  • B-körkort redo
  • Engelska och svenska + god datavana
Vad Hako Ground & Garden erbjuder dig

Som Hakoian erbjuds du en tjänst med mycket frihet i ett stabilt och växande företag. Vi bryr oss om vår personal och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas!

Visst? Om svaret på den frågan är ett högljutt "JA" uttryckt med härlig entusiasm, ser vi framemot att höra från dig och träffa dig! Skicka in ansökan redan idag, då vi löpande skannar av ansökningarna.

START: Omgående

PLATS: Kungsängen

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: victoria.johansson@hako.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-01-25
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hako.se
Sista ansökningsdag 25 jan (4 dagar kvar)