Industrisanerare norra Stockholm

Industrisanerare norra Stockholm

Nu etablerar Veolia ett nytt platskontor i norra Stockholm och till vårt nya uppdrag söker vi nu industrisanerare.

Som industrisanerare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom renhållning och sanering inom industrin, främst mot vår nya kund som är ett energibolag. Arbetet sker i högt tempo och innehåller en del tunga moment.

Kvalifikationer:
  • Behärska svenska väl i tal och skrift
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Meriterande:
  • C-körkort
  • YKB
  • ADR
För att trivas i rollen tror vi att du är ansvarsfull och flexibel, samt duktig på att prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. Arbetet innebär en del tunga moment, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. Du har daglig kontakt med kunder så vi tror att du har god social förmåga, är serviceinriktad och kan hantera kunder på ett professionellt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt genom att klicka på "Ansök". Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta:
Platschef Conny Wisselgren, tfn 076-139 46 40
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.