Sjuksköterska till Gästhemmet Edsby Slott

Sjuksköterska till Gästhemmet Edsby Slott

"Vi gör världen lite bättre, en människa i taget"

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som jobbar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en Legitimerad Sjuksköterska till Gästhemmet Edsby Slott

Gästhemmet Edsby Slott ligger i lugn och vacker lantlig miljö med utsikt över både vatten och skog. Här ger vi stöd och omvårdnad till de som har en demenssjukdom eller ett omvårdnadsbehov. Verksamheten drivs av Vardaga i egen regi och har plat för 50 kunder varav 20 platser är för personer med demenssjukdom och 30 av platserna är för de med somatisk sjukdom.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska för 12 boende. Du ingår i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni arbetar tätt ihop och din roll i teamet är att handleda i omvårdnaden och att ansvara för att medicinska ordinationer följs. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med de boende, anhöriga och uppdragsgivare. I din roll ingår att regelbundet göra riskbedömningar och uppföljningar samt att utveckla kvaliteten i verksamheten enligt Vardagas koncept.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg. Du har ett professionellt och pedagogisk förhållningssätt och tycker om att arbeta i team. Arbetet kräver att du är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar. Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt


Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-12-01 Rekrytering kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

För mer information kontakta: Verksamhetschef Erika Leander, tfn 0735-266929 eller maila via erika.leander@vardaga.se (observera att du inte kan ansöka via epost utan endast ställa frågor).

Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30,

Mail: vardforbundet@ambea.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se