Väsbyhem söker en Marknads- och utvecklingschef

Väsbyhem söker en Marknads- och utvecklingschef

Vill du vara en del av ett företag som utvecklar framtidens boende och som lägger stort fokus på medarbetare? Är du driven och blir motiverad av att se andra utvecklas? Har du dessutom arbetat med marknadsföring och kommunikation tidigare och har ett stort intresse för utvecklingsfrågor? Då vill vi att du läser vidare och blir en del av oss!

Om tjänsten

I takt med att vi bygger och expanderar utökas verksamheten med tjänsten Marknads- och utvecklingschef. Som chef för enhet Marknad & Utveckling kommer du att leda och ha personalansvar för sju medarbetare; tre som arbetar inom marknad och information och restrerande med utvecklingsfrågor med inriktning verksamhetsutveckling, miljö och kvalitet, juridik samt lokaluthyrning. Du förväntas komma med initiativ som leder till förbättringar och kunna konkretisera dessa i både strategi och handlingsplan. Du kommer dessutom att vara kontaktperson gentemot Upplands Väsby kommun angående de koncerngemensamma funktionerna IT och Upphandling.

Tjänsten kommer att vara placerad på avdelningen Affärsutveckling och du rapporterar till Affärsutvecklingschef/Vice VD.

Om dig

Vi ser gärna att du som person är kreativ, har lätt för att samarbeta och har en förmåga att driva arbete framåt. Som Marknads- och utvecklingschef kommer du att ha personalansvar för olika specialistfunktioner som arbetar i projektform och med utveckling. Därför är det viktigt att du är lyhörd för dina medarbetares kunskaper och idéer samt att du är lösningsorienterad

Formella krav på din bakgrund
  • Högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation eller motsvarande, alternativt flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet av personalansvar eller av att leda personal
Önskemål och meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt
Tjänsten är på heltid med start våren 2020. Sista ansökningsdag är 31 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vasbyhem.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Väsbyhem är ett kommunalägt bostadsbolag som har arbetat med samhällsnytta och socialt ansvarstagande sedan 1948 i Upplands Väsby.

Som allmännyttigt bostadsbolag värnar vi om varje människas rätt till ett hem som en del i vårt dagliga arbete. Vi tror att våra kunder är de som bäst kan tala om för oss vad vi lyckas med och vi behöver förbättra. Vi utvecklar ständigt våra arbetssätt och värdesätter att ha en god dialog med våra hyresgäster för att ge dem möjlighet att påverka, vara delaktiga och tycka till.

Väsbyhem äger och förvaltar drygt 30 600 kvm lokalyta, 4 500 lägenheter och bygger i en takt om 200 nya bostäder/år. Varje dag ges vi möjligheten att leva vår slogan - En värd för alla.