Miljöarbetare med utökat ansvar till Upplands Väsby

Miljöarbetare med utökat ansvar till Upplands Väsby

Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från vår depå i Vällsta, Upplands Väsby, ansvarar Urbaser för avfallsinsamlingen i Sundbybergs kommun, med Sundbyberg Avfall och Vatten som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu behöver vi förstärka avdelningen med en positiv, erfaren och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB. Den här rollen innefattar även ett extra ansvar - att bistå arbetsledaren med administrativ och operativ hjälp vid behov. Vi brukar kalla det för att vara en arbetande förman.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sundbyberg rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
 • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
 • Avvikelserapportering.
 • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
 • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vid behov ingår även dessa uppgifter i tjänsten:
 • Personalplanering.
 • Hantering av vissa personalärenden.
 • Kundkontakt och kundmöten.
Vem är du?
Vi söker dig som:
 • Har C-körkort med tillhörande YKB.
 • Behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du har:
 • Tidigare erfarenhet från liknande arbete.
 • Erfarenhet av att köra baklastare.
 • Kunskap om digital avvikelsehantering.
 • Har erfarenhet av någon typ av administrativt arbete, till exempel personalplanering.
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är mycket ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Omgående.
Anställningsform och omfattning: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas), heltid.
Arbetstider: Måndag till fredag (inkl. "röda dagar" såsom midsommarafton etc.), dagtid från ca klockan 06:00 till 15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi strävar efter att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 21 sept 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.