BLI EN VARDAGSHJÄLTE HOS OSS INOM SOCIAL- OCH OMSORGSKONTORET

BLI EN VARDAGSHJÄLTE HOS OSS INOM SOCIAL- OCH OMSORGSKONTORET

Vi i Upplands Väsby kommun söker dig som har intresset av att hjälpa till i våra verksamheter inom Social- och omsorgskontoret, med verksamheter inom äldreomsorg och LSS. Här kommer din insats verkligen göra skillnad! #jobbjustnu

Om uppdraget

Vi söker omsorgspersonal, stödassistenter och servicepersonal. Beroende på vilken verksamhet du vill arbeta inom varierar arbetsuppgifterna.

Du kommer att som timvikarie täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll- och även nattetid under vardagar och helger.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med viljan och intresset att hjälpa till i våra verksamheter. Det är önskvärt är att du har utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom vård- och omsorgs, men är inget krav. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift och även datorvana för arbete som omsorgspersonal och stödassistent.

Som person är du trygg och stabil, du bemöter människor professionellt och hanterar stress på ett bra sätt. Du behöver även vara samarbetsorienterad, både genom att du tar ansvar för det egna arbetet men också bidrar till ett gott samarbete i arbetsgruppen.

Övrig information

Inom Social- och omsorgskontoret gör din insats verkligen skillnad! Vi finns till för stöd och stöttar de som finns på våra verksamheter i alla typer av hälsotillstånd och oberoende av situation som råder i samhället.

Läs mer om den rådande situationen på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Rekrytering kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ellinor Rosengren
Email Mejla Ellinor Rosengren
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Undersköterska
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.upplandsvasby.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2020 (6 dagar kvar)