Receptionist sökes till Väsby Djursjukhus

Receptionist sökes till Väsby Djursjukhus

Receptionist sökes till Väsby Djursjukhus!

OM VÄSBY DJURSJUKHUS
Väsby Djursjukhus är ett familjeföretag grundat år 1975 som idag finns i fräscha, moderna lokaler i Upplands Väsby i norra Stockholm. Med toppmodern utrustning utför vi TPLO, TTA, artroskopi, fraktur- och mjukdelskirurgi och mycket mer. Vi har även en stor föreläsningssal där vi erbjuder föreläsningar inom kirurgi, djurpsykologi, foderlära och med mera. Vi är i dagsläget ca 30 anställda. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.vasbyvet.se

TJÄNSTEN
Vi söker nu en receptionist till vårt team. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och man arbetar även vissa kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har stor servicevana samt har erfarenhet av arbete i reception/kassa. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från vår bransch samt utbildning inom ekonomi. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du ambitiös, engagerad och strukturerad. Du har för vana att alltid föra en professionell och bra dialog med våra kunder. Den viktigaste egenskapen är rätt attityd; du är en utförare som får saker gjorda och älskar att jobba med djur och dess ägare. Vi ser att du trivs att jobba självständigt men även har en stor förmåga att jobba i team.

VAD VI ERBJUDER DIG
Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur där det ges stora möjligheter till individuell utveckling. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta, erfarna och skickliga kollegor. Vi erbjuder dig ett utmanande jobb på ett expansivt företag. Urvalet sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Alla tjänster hos oss omfattas av kollektivavtal.
Tillträde enl. överenskommelse.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta HR-avdelning på jobb@vasbyvet.se

Välkommen med din ansökan till jobb@vasbyvet.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration, Reception, Miljö & Djurvård, Djurvård, Veterinär
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vasbyvet.se
Sista ansökningsdag 29 aug 2020 (50 dagar kvar)