Snart flyttar vi alla våra leveransverkstäder till en och samma byggnad i Rosersberg. Den nya leveransverkstaden kommer att kunna färdigställa 50 bilar per dag, både person- och transportbilar och av alla våra märken. Därför söker vi nu en engagerad och positiv Rekondare till vår nybyggda Leveransanläggning i Rosersberg. Som Rekondare ska du tvätta, rengöra interiört, göra vissa lackbehandlingar samt allmän rekond av våra fordon.

Vem är du?
Att alltid ge bästa service, att se nya möjligheter och ha ett positivt förhållningssätt är en naturlig del av din personlighet. Vi söker dig som gillar att samarbeta, du är ordningsam, noggrann, strukturerad och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras. Viktigt att du kan arbeta enskilt men också i team.

Vad kan du?
Ett krav är att du ska ha tidigare erfarenhet som Rekondare samt gymnasiekompetens och Körkort B.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Urval sker löpande välkommen med din ansökan redan i dag.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.
Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands
Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.