Till Upplands-Brohus söker vi en driven, erfaren och strukturerad bovärd till våra fastigheter i Bro. I arbetet som bovärd ansvarar du för att våra fastigheter är hela, rena och snygga genom rondering och underhåll. Du är vårt ansikte utåt och du har en löpande kontakt med våra hyresgäster.

Tjänsten

Som bovärd är du en viktig länk mellan våra hyresgäster och förvaltare. Du utgår från vårt lokalkontor i Bro där du tar emot felanmälan och ansvarar sedan för åtgärder och återkoppling till hyresgäster. Du ronderar också dina fastigheter och ser till att dessa är i gott skick, du utför reparationer, förebyggande åtgärder samt underhåll. Du arbetar nära ansvarig förvaltare och bidrar med dina erfarenheter och din kunskap i framtagande av underhållsplaner.

Arbetsuppgifter
  • Rondering av fastigheterna
  • Löpande kontakt med våra hyresgäster
  • Felavhjälpande åtgärder samt underhåll av fastigheterna
  • Kontakt med och beställning av tjänster från ramavtalsentreprenörer
  • Aktivt arbeta med förslag till underhållsplanen för fastigheterna
Vem du är

Vi söker en ordningsam person med minimum några års erfarenhet av liknande arbete. Du känner ett stort eget ansvar för dina fastigheter och drivs av att leverera service till dina hyresgäster. Du är självgående och ser vad som behövs göras i fastigheterna och du kommer gärna med egna idéer och lösningar för att skapa bästa tänkbara boendemiljö för dina hyresgäster. Du delar också gärna med dig av dina kunskaper till kollegorna.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning eller yrkesutbildning inom fastighetsbranschen
  • Minst några års erfarenhet som fastighetsvärd eller bovärd, alternativt som fastighetsskötare eller fastighetstekniker
  • B-körkort är ett krav för denna tjänst
Ansökan

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Nyman på peter.nyman@fasticon.se eller 0766-396374.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Systerbolagen AB Upplands-Brohus och Upplands-Bro Kommunfastigheter AB ingår i en av Upplands-Bro kommun helägda koncern. Tillsammans äger bolagen fastigheter med mer än 250 000 m². Med en gemensam och engagerad organisation förvaltas allt från ca 2000 allmännyttiga bostäder, kommunala verksamhetslokaler så som skolor, förskolor och särskilda boenden samt kommersiella lokaler i och omkring tätorterna Kungsängen och Bro.