Miljöarbetare till Urbaser Vällsta/Upplands Väsby - sommarjobb

Miljöarbetare till Urbaser Vällsta/Upplands Väsby - sommarjobb

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från vår depå i Vällsta, Upplands Väsby, ansvarar Urbaser för avfallsinsamlingen i Sollentuna kommun, med Sollentuna Energi och Miljö som uppdragsgivare och samarbetspartner. Inför sommaren behöver vi förstärka avdelningen med duktiga miljöarbetare som kan arbeta heltid under semesterperioden juni till augusti. Därefter finns en eventuell möjlighet att bli en del av vår personalpool och arbeta extra/vid behov. Du täcker då bland annat upp vid arbetstoppar eller när ordinarie personal är frånvarande - perfekt för dig som söker ett flexibelt extrajobb!

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sollentuna rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
  • Avvikelserapportering.
  • Dagligt underhåll av fordon och påbyggnad.
Vem är du?
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och samarbetsvillig. Du är en ansvarsfull person som sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. För att kunna arbeta hos oss måste du vara 18 år eller äldre och behärska det svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
  • C-kort med tillhörande YKB.
  • Tidigare erfarenhet av avfallsinsamling.
Övrigt
Start: Omgående.
Anställningsform och omfattning: Behovsanställning, varierande omfattning med möjlighet till heltid under juni, juli och augusti.
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag till fredag (inkl. "röda dagar" såsom t.ex. midsommarafton), dagtid mellan kl. 06:00-15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi strävar efter att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.