Arbetsledare till Urbasers depå i Upplands Väsby

Arbetsledare till Urbasers depå i Upplands Väsby

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som arbetsledare hos oss får du möjlighet att arbeta i en bred roll med mycket ansvar, personliga kontakter och utmanande arbetsuppgifter. Du blir en del av en samhällsnyttig organisation som präglas av framåtanda och öppenhet. Hos Urbaser värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från vår depå i Vällsta, Upplands Väsby, ansvarar Urbaser för avfallsinsamlingen i Sollentuna och Sigtuna, med Sollentuna Energi och Miljö samt Sigtuna Vatten och Renhållning som uppdragsgivare och samarbetspartners. Nu behöver vi komplettera avdelningen med en driven och engagerad arbetsledare, som främst kommer att arbeta med Sigtuna-uppdraget.

I rollen som arbetsledare organiserar, planerar och driver du den operativa verksamheten för ditt område. Du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och de fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med avdelningens och våra uppdragsgivares mål. Du har ett tätt samarbete med ytterligare en arbetsledare samt med avdelningschefen.

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom:
  • Arbetsmiljöärenden.
  • Hantering av inkomna reklamationer.
  • Kontakter med uppdragsgivare.
  • Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon.
  • Administration i Urbasers och uppdragsgivarnas verksamhetssystem.
Vem är du?
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:
  • Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra.
  • Är tydlig i din kommunikation.
  • Har intresse för administrativa uppgifter.
  • Är serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet.
  • Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga.
Du har minst två års tidigare erfarenhet av att leda personal inom avfalls- eller transportbranschen. Du har mycket god administrativ förmåga och datorvana med kunskap i MS Office-paketet. Har du erfarenhet av att arbeta med EDP Future och EDP Mobile är detta meriterande, likaså om du har kunskap om tunga fordon. Stor vikt kommer dock att läggas vid dina personliga egenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Önskat tillträde för tjänsten är så snart som möjligt. Ansökan sker via vår hemsida, www.urbaser.se under fliken "Arbeta hos oss". Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 11 juni 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.