TRUCKMEKANIKER

TRUCKMEKANIKER

Servicetekniker
till Truckledarna!


Är du en serviceinriktad och
lösningsfokuserad servicetekniker som gillar att mecka? Vill du ha ett fritt arbete med mycket eget ansvar? Vi söker en servicetekniker som brinner för att hjälpa våra kunder. För oss är det viktigt att du är flexibel och öppen för att lära dig nya saker. Låter det här som du? Då är Truckledarna platsen för dig.

Verkstaden och huvudkontoret är placerade i Upplands Väsby och vi hjälper kunder i Stockholm, Uppsala, Norrtälje, Nynäshamn och Södertälje, måndag till fredag.

Arbetsuppgifter.

Som servicetekniker är du Truckledarnas ansikte utåt mot alla våra kunder och samarbetspartners. Du kommer att serva och reparera truckar, skurmaskiner och plastmaskiner.

Du kommer att jobba med både planerade och akuta reparationer, med service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt, omväxlande och sker till största del ute hos våra kunder.

Som servicetekniker är din viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder med deras maskiner så snabbt som möjligt, och gärna överträffa kundens förväntningar, så de kan fortsätta med sin verksamhet. Du hjälper våra kunder så de kan fortsätta hjälpa sina kunder.

Din bakgrund:

Vi söker dig
som har stort intresse av teknik, vill lära dig nytt och vill ha ett omväxlande arbete. Du är social, gillar att umgås med olika människor och gillar att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

· Du gillar att
mecka.

· Du har bakgrund inom till exempel fordonsteknik, entreprenadmaskiner

eller verkstadsindustri.

· Du har tålamod, är ordningsam, flexibel och bra på att kommunicera med både kunder och kollegor. Du talar och skriver svenska flytande.

· Du är proaktiv, du tar både egna initiativ och hjälper till när andra behöver hjälp.

Du är både självgående
och kan jobba i team.

· Du förutser
och prioriterar uppgifter och ser till att de utförs.

· Du har B-körkort.

Du får:

En utrustad servicebil, lön och anställningsvillkor enligt avtal.

Vill du veta mer?

Kontakta Tomas Backlund på tomas@truckledarna.se eller på 070-516 82 30.

Maila ett personligt brev och CV till tomas@truckledarna.se innan den 31 december 2018.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Kontaktperson Tomas Backlund
Telefon 08 974210
Email Mejla Tomas Backlund
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.truckledarna.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss.

Truckledarna startades 1991 och har sedan dess ständigt utvecklats vad gäller teknik, servicesamordning och kvalitetssäkring.
Verksamheten omfattar service och reparationer på alla typer av truckar, sträckfilmsmaskiner, städ- och skurmaskiner och pallställ. Vi hyr även ut och säljer truckar. Vi är fyra servicetekniker och en ekonomiansvarig.

Vi täcker hela Stockholm, Uppsala, Norrtälje,
Nynäshamn och Södertälje och kan snabbt vara på plats. Vi har egen verkstad och transport med lastväxlare. Tecknar du serviceavtal med Truckledarna får du en personlig servicetekniker. Hos oss är alla storkunder.