IT-konsult till PC AddOn

IT-konsult till PC AddOn

PC AddOn söker IT-konsulter till IT-supporten. Tjänsten är heltid med provanställning och utgår från kontoret i Upplands Väsby samt arbete ute hos kunder i norra Stor-Stockholm.

PC AddOn har som målsättning att alltid hitta flexibla och driftsäkra IT-lösningar med funktionalitet och användarvänlighet i fokus. Vi ger våra kunder en familjär service med hög kvalitet i alla led och lång erfarenhet av att analysera behoven i kundens verksamhet. PC AddOn har ett teknikteam med specialister som alla har inom sina respektive områden, en gedigen utbildning med flera års praktisk erfarenhet. PC AddOn levererar ett brett utbud från marknadsledande tillverkare och agerar som en "One Stop Shop", en totalpartner till våra kunder. Vi kan erbjuda dig som IT-konsult bra utvecklingsmöjligheter genom kontinuerlig kompetensutveckling inom företaget.

Som IT-konsult kommer du bland annat:
  • ansvara för att företagens IT-infrastruktur och nätverk fungerar korrekt. Exempelvis IT-säkerhet, backup, systemuppdateringar och datalagring
Krav:
  • god erfarenhet inom IT
  • god erfarenhet av administration inom Microsoft 365-licenser (hantering av användarkonto, lösenord, backuper m.m.)
  • 2 års erfarenhet inom kundsupport
  • b-körkort och tillgång till egen bil
Vi söker dig som:

är lösningsorienterad och motiveras av utmaningar inom IT. Du är van med och tycker det är givande att arbeta med kunden för att hitta kreativa lösningar som anpassats efter deras behov. Det är viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann i ditt arbete, samt att du trivs med att arbeta självständigt med brett ansvar. Du är positiv, social och har en stark servicekänsla eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakter.

Övrigt:

Start: Omgående

Arbetstider: 08-17 vardagar kontorstider

Placering: norra Stor-Stockholm med baskontoret i Upplands Väsby

Anställningsform: Heltid med provanställning

Sista ansökningsdag: 2 Januari 2023

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (29 dagar kvar)