Beredare till KP Elmontage

Beredare till KP Elmontage

KP Elmontage är ett entreprenörsbolag inom elkraftsbranschen. Vi följer med tekniken och utvecklar oss för att kunna möta framtidens behov. I över 30 år har vi jobbat i Stockholm-Uppland och levererat kvalitetsinstallationer från projektering till färdig anläggning. Vi är ett familjeföretag med korta beslutsvägar och en god gemenskap, där kvalitet, säkerhet och laganda är viktiga grundstenar hos oss. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, så hos oss finns alla möjligheter att utvecklas. Våra anställda är en del av familjen. Vi lever med spänning, litar på varandra och värnar om varandra.

Som Beredare hos oss på KP Elmontage kommer du arbetar med alla förekommande uppgifter inom beredning lokalnätsanläggningar inom eldistribution. Exempelvis rita konstruktioner och ta fram projekthandlingar och ta fram underlag som lämnas vidare till projektledarna som driver projekten. Du lägger grunden för EBR P2kakylen i projekten och söker tillstånd/markavtal med markägarna både inom kommunalverksamheten och myndigheter.

Vi ser gärna att du är diplomerad beredare eller har några års erfarenhet inom rollen, eller arbetat som distributionselektriker med flera års erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären!

Som Beredare kommer du bland annat:
  • utföra arbete kvalitetsmässigt utifrån KP Elmontages riktlinjer och rutiner
  • ny-och ombyggnation av jordkabel och luftledningsnät
  • tillhörande anläggningar med en spänningsnivå mellan 0,4-24kV med allt från att besikta till att arbeta i stolpe
Krav:
  • flera års erfarenhet som distributionselektriker
  • utbildning enligt ESA, EBR, starkströmsföreskrifter
  • b-körkort
  • god svenska i tal och skrift
  • god engelska i tal
Vi söker dig som:

är lösningsorienterad och ansvarstagande och har alltid kundens behov i fokus. Du har god förmåga att samarbeta eftersom vi jobbar i team och arbetar systematiskt och noggrant i ditt arbete då säkerhet, laganda och kvalitet är våra grundstenar. Du är van att arbeta strukturerat och systematiskt med ett affärsmässigt och resultatinriktat arbetssätt. Du som medarbetare är vår största tillgång och vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du för möjlighet att utvecklas, utmanas och få den hjälp du behöver för att uppnå dina mål. Vid anställningsstart tar vi tillsammans fram en utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Övrigt:

Start: Omgående

Arbetstider: vardagar 7-16 med flextider

Placering: Mälardalen, Väsby

Anställningsform: Heltid tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2 Januari 2023

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (27 dagar kvar)