Teamleader kväll lagerdepå, TNT

Teamleader kväll lagerdepå, TNT

Om tjänsten

Gillar du lager och logistik och vill arbeta för ett internationellt bolag störst på försändelser i Europa? Till TNTs lagerdepå i Upplands Väsby söker vi en teamleader som vill skapa goda resultat och göra skillnad!

Som teamleader arbetar du i terminalen vid TNTs depå i Upplands Väsby och har ansvaret för att leda det dagliga och operativa arbetet med export-, retur- och expressgods vid terminalen. Arbetet innebär lastning, lossning och hantering av styckegods efter olika distributionslinjer och under exportprocessen hanteras cirka 2500 pall och paket dagligen på ett 3,5 timmar tidspressat sorteringsfönster. I din roll leder du teamet på 13-15 personer och bistår Operations Supervisor med uppföljning av resultat och dagliga rapporter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, måndag till fredag från kl 13.30- 22.00.

Arbetsuppgifter
  • leda avdelningens dagliga uppstartsmöten
  • ansvara för planering och optimering av rutiner och processer
  • delta i möten tillsammans med andra avdelningar/underleverantörer
  • vara med i depåns skyddskommitté
  • viss administration och arbete med kundärenden via mail och telefon samt analyser av rapporter
Din profil

Vi söker dig som är driven och resultatinriktad med tidigare erfarenhet av en liknande roll med arbetsledning inom lager. Du trivs med variationen i arbetet, gillar problemlösning och har förmågan att hantera och fatta beslut i flera pågående processer samtidigt. Du är en tydlig och kommunikativ ledare som är bra på att motivera och engagera medarbetare att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Du är relationsskapande och bra på att samarbeta med andra samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Truckkort och truckvana är meriterande. Du har goda kunskaper, både i tal och skrift i svenska och engelska.

Intresserad av tjänsten?

Hos oss på TNT får du chansen att arbeta i en internationell organisation med många intressanta kunder och spännande frakter världen över. Ingen dag är den andra lik och du ges chansen att bidra med dina kunskaper och tidigare erfarenheter till ett gott resultat och nöjda kunder. Är du en person med ambitioner som vill arbeta i ett bolag med möjlighet till utveckling så kan rollen som teamleader hos oss på TNT vara det du söker!
För att ansöka om tjänsten så behöver ditt CV och ansökningsbrev senast den 19 januari.

I TNTs verksamhet ställs höga krav på medarbetares säkerhetsmedvetenhet och därför sker en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på tel. 070-722 77 59 eller via mail marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Om TNT
TNT är ett internationellt bolag verksamma i 60 länder och erbjuder företag flexibla transportlösningar, både nationellt och internationellt, av försändelser som gods och paket. Huvudkontoret för Sverige ligger i Upplands Väsby och i övriga landet finns depåkontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö/Sturup, Stockholm och Örebro. Då TNT erbjuder kunder transporter av gods över landsgränserna så har man avdelningar som arbetar med exportkontroll och tullklarering. FedEx och TNT gick samman 2016 och är nu marknadsledande på transporter av försändelser i Europa.
Läs mer om TNT på www.tnt.com
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-7227759
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.