Serviceinriktad IT-administratör sökes omgående!

Serviceinriktad IT-administratör sökes omgående!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen arbeta i ett team med tre stycken IT-konsulter med spetskompetens inom olika områden. Dina uppgifter handlar om att brett ge support med största fokus på drift, underhåll och support av företagets IT-tjänster. Främsta arbetsuppgifter är: - First-line support - Underhålla och förvalta system och applikationer - Klienthantering

Din profil

Vi söker för denna roll en lösningsorienterad och driven person som brinner för att arbeta inom IT. Du behöver ha någon form av eftergymnaisal utbildning inom IT och tidigare erfarenhet utav att arbeta inom AD, Windows 10 samt Office-paketet. Rollen innebär en bra grund för kandidaten som vill göra karriär inom IT då den innebär stora utvecklingsmöjligheter på sikt. Vidare behöver du vara noggrann, ansvarstagande och självständigt kunna ta dig fram i ditt arbete.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu för kundsräkning en serviceinriktad IT-administratör. Vår kund är en bildistributör placerat i Upplands Väsby med bilmärken så som Hyundai, Citroën, Mitsubishi och DS Automobiles. I rollen kommer man att stöta företaget i sin roll som IT-administratör och First-line support. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Studenwork men arbeta ute hos kunden under hela uppdragsperioden. Beräknad start är i början av juni och uppdraget sträcker sig inledningsvis oktober ut.