Supply Planner sökes till Rusta AB!

Supply Planner sökes till Rusta AB!

Har du en bakgrund inom ekonomi eller logistik och vill vara en del av Rustas utveckling? Är du noggrann, effektiv och trivs i en roll där du bidrar med arbetsglädje och effektivitet inom logistiska flöden? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Rusta är en framgångsrik detaljhandelskedja sedan 1986 med ca 184 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 3000 anställda och huvudkontor i Upplands Väsby.

Till huvudkontoret söker Rusta nu en Supply Chain Outbound Planner som vill vara med och bidra till att säkra hög service och varudominans i Rustas butiker. I rollen kommer du att ingå i ett team som består av 9 personer där du rapporterar till Outbound Planning Manager. Som Supply Chain Outbound Planner blir du en viktig del av Rustas Supply Chain organisation som ansvarar för varuförsörjningen av hela sortimentet till alla varuhus. I rollen som Supply Chain Outbound Planner arbetar du huvudsakligen med att planera, följa upp och säkerställa påfyllnad av varor till Rustas varuhus. Du deltar aktivt i sortimentsrevideringar för att säkerställa effektiva in- och utfasningar av artiklar i varuhusen. I rollen arbetar du med följande arbetsuppgifter:
  • Säkra att påfyllet fungerar optimalt och att Rusta kan hålla en hög servicegrad och varutryck för hela sortimentet i alla Rustas varuhus.
  • Säkra en effektiv infasning av nya artiklar i Rustas varuhus där nyheterna landar i varuhusen i rätt vara, i rätt volym och på rätt dag.
  • Säkra en effektiv utfasning av utgående artiklar i varuhusen genom nödvändiga analyser och framtagning av som underlag för beslut.
  • Hålla i operativa möten tillsammans med övriga delar av organisationen.
  • Kommunicera driva och genomföra viktiga Supply Chain frågeställningar. och komma till rätt slutsats
  • Stötta Rustas varuhus med påfyllsrelaterade frågor.
  • Genomföra nödvändiga analyser för att säkra en effektiv in- och utfasning av sortimentet i varuhusen.
  • Vara drivande i att skapa gott samarbete med interna avdelningar och varuhusen vid påfyllnadsfrågor.
Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och löper tom slutet av 2022. Arbetsplatsen är på Rustas huvudkontor i Upplands Väsby. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider 08.00-17.00 med flex och en introduktion vid uppstart. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna har en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi, logistik eller inköp. Har du några års erfarenhet från en liknande roll inom detaljhandeln och besitter en god förståelse för varuförsörjning och butiksarbete är detta meriterande. För att passa in i rollen besitter du en god systemvana och vana av att arbeta i Excel. Har du arbetat i systemet RELEX är detta meriterande för tjänsten.

Som person är du analytisk, lösningsorienterad och noggrann då du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter med en förmåga att bryta ned komplexa frågeställningar. Vidare är du kommunikativ och har en god samarbets-och samordningsförmåga då du trivs i en roll med brett kontaktnätverk. Denna tjänst ställer krav på goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Rusta är ett företag med högt tempo och starkt engagemang. Därför söker vi dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö där du är självständig, prestigelös och affärsinriktad.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com