Sommarjobb som Inbound Planner sökes till ett detaljhandelsbolag!

Sommarjobb som Inbound Planner sökes till ett detaljhandelsbolag!

Är du studerande inom logistik och söker ett sommarjobb som Inbound Planner? Är du analytisk, kommunikativ och trivs i en roll med många bollar i luften? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag sedan 1986 med 90 varuhus i Sverige, 24 i Norge, 2 i Tyskland och 24 i Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 2 000 anställda och har huvudkontor i Upplands Väsby. Vår kund befinner sig i en tillväxtfas och fortsätter att förstärka organisationen med ny kompetens. Företaget har ett högt tempo och ett starkt engagemang, därför söker vi dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö samt vill vara en del av ett företag som präglas av utveckling och tillväxt.

I rollen som Inbound Planner kommer du att bli en del av Inköps- och affärsutvecklingsteamet som arbetar med varuflöde mellan leverantör och centrallager. Din främsta uppgift kommer vara att optimera tillgängligheten av produkter till deras centrallager. Du kommer arbeta med analyser och förbättring av rådande lagersituation med förväntade inleveranser gentemot behov, orderuppföljning samt underhåll och förbättringsanalyser av masterdata och parametrar för inköpsordrar. I rollen är man en första instans för orderkommunikation och orderuppföljning gentemot leverantörer. Som Inbound Planner ingår du i ett Inbound team och rapporterar till Inbound Manager.

Uppdraget är en sommartjänst på heltid med start i maj/ juni beroende på när du kan starta tom augusti. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund. De har kontor i Upplands Väsby dit det går direktbussarna från centralen. Kontorstider med flex tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande, alternativt har en relevant högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet inom varuflödesplanering, logistik eller ekonomi. Som person ser vi gärna att du är en lättlärd teamspelare med en positiv framåtanda. Vidare är du kommunikativ och ansvarstagande samt har ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas i rollen behöver du ha en god samarbets- och samordningsförmåga, en känsla för kvalitet samt en stark vilja för ständig förbättring. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har goda kunskaper i Excel och även hela Officepaketet. Tidigare erfarenhet i prognossystem eller IFS är meriterande. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är strukturerad, positiv och vågar ta egna initiativ.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com