Serviceminded vaktmästare sökes för sommarjobb i Upplands Väsby

Serviceminded vaktmästare sökes för sommarjobb i Upplands Väsby

Innehar du B-körkort, bor i närheten av Upplands Väsby, är driven och självgående samt söker efter ett sommarjobb - då kanske vi har jobbet till dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning vaktmästare som ska täcka upp för deras semester i sommar. Då deras ordinarie personal är borta är det viktigt att du är snabblärd, driven och självgående.

Som vaktmästare kommer du följa rutinbeskrivningar och arbetsuppgifterna involverar både tyngre lyft och lättare arbetsuppgifter som att hämta post. Du träffar dagligen deras kunder och därför behöver du vara serviceminded och ha en god social kompetens. Du kommer även få lära dig enklare beställningsprogram på dator. För att ta dig runt använder du kundens mindre skåpbil, det är därför krav på körkort och du ska vara bekväm med att köra större bil.

För att vara aktuell behöver du kunna arbeta heltid v.29 till och med v.31. Arbetstiderna är belagda vardagar 08.00-16.30. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Upplands Väsby. Låter det intressant? Skicka in en ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla följande krav:
  • Godkänd gymnasieexamen
  • B-körkort för manuell bil
  • Flytande svenska och goda engelskakunskaper
  • Inget i belastningsregistret
  • Kunna jobba heltid v.29-31
Vi söker dig som är driven, självgående och har en god social kompetens. Vi ser även att du är snabblärd och duktig på att följa rutiner.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com