SAS Ground Handling söker Trafikassistenter till Arlanda!

SAS Ground Handling söker Trafikassistenter till Arlanda!

Vill du bli en del av SAS och arbeta med att göra livet enklare för Skandinaviens frekventa resenärer? Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn och tycker att flygplatsen skulle vara en spännande arbetsplats? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker StudentConsulting Trafikassistenter på heltid till Arlanda flygplats, SAS Ground Handling. Vi söker dig som vill vara en del av ett varmt och engagerat team och som ger SAS kunder bästa möjliga service. SAS erbjuder en spännande miljö med stor gemenskap och möjlighet till personlig utveckling.

I rollen som Trafikassistent är du SAS ansikte utåt och den första personen passagerarna möter. Du kommer att arbeta i såväl check-in som i transitområdet och hantera SAS och alla SAS Ground bolagskunder.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen inkludera att checka in passagerare och bagage, arbeta i gate och vara punktlighetsansvarig för SAS och deras bolagskunder. Självklart finns du tillgänglig och behjälplig för resenärerna. I rollen ingår även stöttning på andra avdelningar inom SAS Ground.

Detta söker vi:

Detta söker vi :För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla följande grundkrav:
 • Ha fyllt 18 år.
 • Godkänd gymnasieexamen.
 • Kunna ta dig till Arlanda dygnets alla timmar.
 • Ha minst 1 års erfarenhet från serviceyrket.
 • Mycket goda kunskaper i svenska eller ett skandinaviskt språk.
 • Mycket goda kunskaper i engelska.
 • Kunna visa utdrag ur belastningsregister utan anmärkning.
 • Genomgå och få en godkänd säkerhetsbedömning/bakgrundscheck för personal som arbetar på flygplats.
 • Kunna genomföra drog- och alkoholtest utan anmärkning.
 • Ha erfarenhet av att arbetat skift tidigare.
 • Körkort ses som meriterande.
För att passa i rollen som Trafikassistent tror vi att du är en trygg och självständig person med en positiv attityd. Du är ansvarsfull samt förstår och tar konsekvenserna av dina handlingar. Du trivs bra i samarbetet med andra och ser värdet i att ge och ta feedback. Då arbetet sker i ett högt tempo ser vi att du är stresstålig och duktig på att hantera olika uppgifter parallellt. Det är meriterande om du har erfarenhet av flygplatsarbete eller har erfarenhet från flygbranschen. SAS Ground Handling har ett uniformsreglemente som samtliga anställda på SAS måste förhålla sig till. På grund av uniformkrav så är det viktigt att du kan dölja piercingar och tatueringar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos SAS Ground Handling. Anställningen är tills vidare på heltid med uppstart i Januari månad, 6 månaders provanställning tillämpas. Det finns möjlighet till anställning på 75% om man önskar. Tjänsten är förlagt i skift vilket innebär varierande arbetstider där tidiga morgnar och sena nätter förekommer regelbundet.

Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och urval sker löpande.

Nedan finner du länkar till videor där du får möjlighet att se hur arbetet går till i praktiken och följa SAS personal i arbetet
 • SAS Ground Handling - Landside: https://vimeo.com/691001284
 • SAS Ground Handling - Sorting: https://vimeo.com/691002263
 • SAS Ground Handling - Loading: https://vimeo.com/691004184
 • SAS Ground Handling - Push Back: https://vimeo.com/691004925
Sökord: Trafikassistenter, Trafikassistent

Sökord: Trafikassistenter, Trafikassistent
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com