Receptionist/växeltelefonist för korttidsuppdrag i Upplands Väsby!

Receptionist/växeltelefonist för korttidsuppdrag i Upplands Väsby!

Är du en serviceinriktad student som söker efter ett extrajobb? Är du duktig på att bemöta kunder och tillgänglig för arbete vecka 27-32? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta extra som receptionist/växeltelefonist. Vår kund, Bra Bil, är aktiv inom bilbranschen och har daglig kontakt med besökande kunder samt kontakt med kunder via telefon. I rollen som receptionist arbetar du tillsammans med ytterligare en person i företagets receptionsdel. Du kommer främst att besvara telefonsamtal samt koppla dessa vidare. Du kommer även hjälpa besökande kunder tillrätta och hålla allmän ordning i företagets lokaler och sköta en del posthantering.

Just nu söker vi dig som kommer kunna arbeta vecka 27-32. Du arbetar hos vår kund i deras lokaler i Upplands Väsby, alternativt i Vallentuna. Arbetstiderna är förlagda under dagtid klockan 09:00-18:00. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund som konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och som vill ha ett meriterande extraarbete. Du ska ha tidigare erfarenhet från växel eller reception. Du är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet från en serviceroll. Som person är du social och trivs bra i kontakt med andra människor. Du är även prestigelös och tar gärna egna initiativ. Erfarenhet av arbete i programmet Trio är meriterande men inget krav.

Låter det som en tjänst för dig? Skicka oss din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com