Projektkoordinator till spännande detaljhandelsföretag!

Projektkoordinator till spännande detaljhandelsföretag!

Har du intresse av detaljhandelsbranschen och tycker om ordning, att koordinera och ha stora kontaktytor? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag sedan 1986 med 90 varuhus i Sverige, 22 i Norge och 2 i Tyskland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 1100 anställda och har huvudkontoret i Upplands Väsby.

Vi söker just nu en Projektkoordinator med inriktning mot produktförpackningar till en av våra kunder inom detaljhandelsbranschen i samband med en omarbetning av deras förpackningar och produktdokumentation. Som Projektkoordinator tillhör du marknadsavdelningen och du hjälper till att koordinera och samordna så produktinformation och artikeluppgifter sammanställs inom de tidsramar som ställs.

Följande arbetsuppgifter ingår bland annat i rollen som Projektkoordinator:
  • Kontrollera artikeluppgifter i förpackningsprojektet och sammanställa detta.
  • Samla information på förpackningars artwork, dess kvalitétsmärkningar och extraherar dess texter.
  • Koordinera och förbereda att underlag på artwork och bruksanvisningar finns klart inför överlämning till produktion.
  • Samordna arbetsflöde mellan både interna funktioner och externa sammarbetspartners.
  • Sammankalla möten mellan olika funktioner.
  • Samordna överlämning på underlag till produktion enligt prioriteringsordning i projektet.
  • Hantera produktionsteamets frågeställningar.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och pågå i 6-8 månader. Du är anställd hos oss på StudentConsulting och arbetar ute hos kund som har sitt kontor i Upplands Väsby. Vanliga kontorstider tillämpas på arbetsplatsen, med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som kan arbeta på ett koordinerande och strukturerat sätt, du tycker om att vara "spindeln i nätet" och är ambitiös och noggrann. Du är kommunikativ och ordningsam där du i rollen kommer få hantera stora flöden och ha stora kontaktnät. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha god datavana samt goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat administrativt och koordinerande. Urval och intervjuer sker löpande. Är du den personen vi söker? Ansök idag!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se