Outbound Coordinator till företag inom detaljhandel sökes!

Outbound Coordinator till företag inom detaljhandel sökes!

Har du tidigare erfarenhet inom administration? Är du kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med många bollar i luften? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag sedan 1986 med 90 varuhus i Sverige, 24 i Norge, 2 i Tyskland och 24 i Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 2 000 anställda och har huvudkontor i Upplands Väsby.

I rollen som Outbound Coordinator kommer du att stötta Outbound planners i det dagliga administrativa arbetet, och även ha mycket olika kontaktytor, exempelvis med företagens varuhus och inköpsorganisationen. I rollen kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara;
  • Lägga kundorder till alla varuhus i Finland
  • Supportera kundens varuhus i påfyllsfrågor över mail
  • Göra manuella order från varuhusen i Sverige, Norge och Tyskland
  • Läsa in och uppdatera parametrar in systemet
  • Fördela artiklar till kundens kampanjer
Omfattning:
Tjänsten beräknas starta omgående och är ett vikariat tom sommaren 2019 med goda möjligheter till förlängning eller övertag direkt av kund. Arbetstiderna är förlagda vardagar 08.00-17.00 med möjlighet till flex. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Du kommer att sitta i fina lokaler i Upplands Väsby dit det går direktbussar ifrån Centralen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat en eftergymnasialutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik alternativt att du har något års erfarenhet från en administrativ roll med liknande arbetsuppgifter. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har goda datakunskaper, främst i Excel. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du god samarbets- och samordningsförmåga. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät och är en god kommunikatör. Du är analytisk och uthållig. Vi söker dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Du är självständig och prestigelös samt har god förmåga att bryta ned komplexa frågeställningar i mindre delar. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se