Kampanjadministratör sökes till ett välkänt företag inom retail!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av administration och trivs i en koordinerande roll med ansvarsfulla arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!
Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag med 86 varuhus i Sverige, 18 i Norge och 1 i Tyskland. Det är ett expansivt företag som erbjuder roliga och stimulerande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Organisationsstrukturen är platt med korta beslutsvägar. De har idag över 1 100 anställda som arbetar antingen i vår kunds varuhus eller på deras lager, inköpskontor eller huvudkontor. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar de i ständig utveckling med ekonomi, marknad, inköp samt IT. Nu söker vi efter en junior kampanjadministratör på heltid tom årsskiftet.

I rollen som junior kampanjadministratör kommer du att stötta marknadsavdelningen och arbeta med tre delar inom kampanjer; annons, premier och direktreklam. Du kommer ha huvudansvar för att skapa kampanjer i affärssystemet samt agera som ett dagligt stöd till övriga organisationen i kampanjarbetet. Rollen är koordinerande och dina arbetsuppgifter innebär även att skicka ut rapporter, kampanjuppföljningar och informera om deadlines.

Tjänsten beräknas starta omgående och pågå tom årsskiftet. Det är en heltidstjänst med kontorstider och möjlighet till flex. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Upplands Väsby.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Vi ser att du har erfarenhet av administration och en mycket god koordineringsförmåga. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Som person ser vi att du är ordningsam, effektiv och noggrann. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se