Inköpskoordinator sökes till företag inom detaljhandeln!

Inköpskoordinator sökes till företag inom detaljhandeln!

Letar du efter en spännande och utmanande administrativ roll som inköpskoordinator? Har du dessutom något års erfarenhet av retail? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag sedan 1986 med 90 varuhus i Sverige, 24 i Norge, 2 i Tyskland och 24 i Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 2 000 anställda och har huvudkontor i Upplands Väsby.

Till huvudkontoret söker vi just nu en inköpskoordinator som kommer att arbeta inom affärsområdet Säsong med fokus på sommarprodukter. Arbetet som inköpskoordinator innebär främst att ha hand om den administrativa delen av inköpsprocessen. Du kommer att arbeta brett med allt från artikelvård till kundfrågor och marknadsaktiviteter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Sköta administration och vård av artiklar och sortiment
  • Koordinera kategorins inköpsfrågor internt mellan olika avdelningar i Sverige och i Asien.
  • Kampanjadministration
  • Huvudkontakt mot Store Support
  • Bidra i projektarbete
Omfattning:
Tjänsten är på heltid med start så fort vi har hittat rätt person även med uppsägningstid. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund. De har kontor i Upplands Väsby dit det går direktbussar från centralen. Längden på uppdraget är sex månader, med möjlighet till förlängning eller övertag av kund. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider med flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat en eftergymnasialutbildning inom inköp, marknad eller ekonomi. Du ska ha något års erfarenhet från retailbranschen eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du god samarbets- och samordningsförmåga. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät och är en god kommunikatör. Du är självständig, prestigelös och initiativtagande. Vi ser även att du trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com