Inköpskoordinator sökes till företag inom detaljhandeln!

Inköpskoordinator sökes till företag inom detaljhandeln!

Letar du efter en spännande och utmanande administrativ roll som inköpskoordinator? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag sedan 1986 med 90 varuhus i Sverige, 24 i Norge, 2 i Tyskland och 24 i Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 2 000 anställda och har huvudkontor i Upplands Väsby.

Till huvudkontoret söker vi just nu en inköpskoordinator som kommer att arbeta inom affärsområdet säsong. Arbetet som inköpskoordinator går främst på att ha hand om den administrativa delen av inköpsprocessen. Du kommer att arbeta brett med allt från artikelvård till kundfrågor och marknadsaktiviteter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Sköta administration och vård av artiklar och sortiment
  • Koordinera kategorins inköpsfrågor både externt och internt mellan olika avdelningar
  • Fakturahantering
  • Kampanjadministration
  • Huvudkontakt mot Store Support
  • Orderhantering
Tjänsten är på heltid med start så fort vi har hittat rätt person. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund. De har kontor i Upplands Väsby dit det går direktbussarna från centralen. Detta är ett uppdrag fram tills sista augusti men med chans till förlängning. Kontorstider med flex tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är van att arbeta i affärssystem samt att du är van att arbeta med många bollar i luften. Det är meriterande om du har någon eftergymnasial utbildning inom inköp, men detta är inget krav. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har goda kunskaper i Officepaketet. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är du snabblärd, strukturerad och van att hjälpa till där det behövs. Vi ser även att du trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Du är självständig, prestigelös och initiativtagande. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com