Inköpskoordinator sökes omgående till Rusta!

Inköpskoordinator sökes omgående till Rusta!

Är du en stjärna på administration och söker nya utmaningar? Är du noggrann, ordningsam och har erfarenhet från detaljhandeln? Då är du personen vi söker!

Information om uppdraget:

Rusta söker nu en Inköpskoordinator till Heminredning på huvudkontoret i Upplands Väsby. Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och som en del av deras centrala inköpsverksamhet är du med och stärker upp teamet och är med och driver utvecklingen framåt.

Som inköpskoordinator är du spindeln i nätet och sköter den administrativa delen av inköpsprocessen på avdelningen. Du kommer att arbeta brett med allt ifrån artikelvård, kundfrågor och marknadsaktiviteter. Du arbetar med olika avdelningar samt Rustas inköpskontor i Asien och får på så vis chansen att vara med och påverka många delar inom Rustas verksamhet. Du rapporterar till Kategorichef för Heminredning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
  • Sköta administration och vård av artiklar och sortiment
  • Kampanjadministration
  • Hantering av prover och förpackningar
  • Huvudkontakt mot Store Support
Du kommer axla en nyckelroll som präglas av högt tempo i ett arbetslag med stark teamkänsla och nära samarbete med Produktchefen.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos Rusta. Tjänsten förväntas starta upp omgående och tillämpar sex månaders provanställning med chans till förlängning och tillsvidareanställning. Kontorstider 8-17 med flex tillämpas. Vid vidare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom inköp, marknad eller ekonomi, gärna med textilinriktning. Sannolikt har du några års erfarenhet av arbete från detaljhandeln. Vidare har du god förmåga att kommunicera både på svenska och på engelska samt goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel.

För att trivas i rollen som Inköpskoordinator bör du brinna för administrativa arbetsuppgifter och analys av siffror samtidigt som du är utåtriktad, initiativtagande, kommersiellt driven och vara intresserad av inreadning och trender. Du stimuleras av att ha många bollar i luften samtidigt och lyckas hantera allt från leverantörskontakter till inköpsprocesser.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann med detaljer, tycker om ordning och reda samt har affärssinne. Vi tror även att du är prestigelös och har lätt att skapa nya kontakter internt såväl som externt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com