Drivna studenter sökes för terminalarbete på TNT Express

Drivna studenter sökes för terminalarbete på TNT Express

Vi söker dig som är intresserad av ett utmanande arbete på terminal och som vill bli en del av ett engagerat team. Ta chansen och arbeta på ett internationellt företag med goda möjligheter för vidareutveckling!

Information om uppdraget:

TNT Express är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT Express 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder.

I rollen som terminalarbetare på TNT Express kommer du att jobba i terminalen med arbetsuppgifter som lastning, lossning och sortering av gods. För att passa för tjänsten är du en person som trivs med att arbeta effektivt i ett högt arbetstempo. Det är viktigt att du har en positiv inställning till jobbet, är bra på att arbeta i grupp samt vågar ta egna initiativ. Arbetsuppgifterna kräver även att du är fysiskt uthållig.

Arbetspassen är förlagda mellan 03.00-09.00 respektive 16.00-22.00.

Detta söker vi:

Stor vikt läggs på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en engagerad person med viljan att lära sig. Det är ett krav för tjänsten att du har B körkort och tillgång till bil samt att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Truckkort A+B samt tidigare erfarenhet från lager- och terminalarbete är meriterande men inget krav. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund TNT Express.

Passar tjänsten som terminalarbetare in på dig? Då är det dig som vi på StudentConsulting letar efter.
Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com