Fastighetsförvaltare till Stena Fastigheter

Fastighetsförvaltare till Stena Fastigheter

Stena Fastigheter är ett av Sveriges ledande privata fastighetsbolag med ett välskött bestånd som bygger på långsiktigt och hållbart ägande. Nu söker vi en Fastighetsförvaltare som arbetar med våra fastigheter i Upplands Väsby och Järfälla. Är du en erfaren Fastighetsförvaltare som vill vara med på en spännande resa i ett av Sveriges största fastighetsbolag? Då är du sannolikt rätt person för oss!

Din nya roll
I rollen som Fastighetsförvaltare kommer du att arbeta med att uppfylla ett resultat- och kundsansvar samt ansvara för teknisk och ekonomisk förvaltning av tilldelade fastigheter. I det arbetet ingår att upprätta affärsplaner, komma med förslag för att utveckla fastighetsbeståndet, handla upp och genomföra investeringar, se till att myndighetskrav uppfylls, arbete med relationsförvaltning, och hyresgästkontakter såsom samråd med boende i husen, skapa förutsättningar för engagemang, motivation och utveckling hos underställd personal. Arbetet är fritt, omväxlande och du planerar i hög grad ditt eget arbete.

Vi erbjuder dig en självständig och utåtriktad roll i ett attraktivt bestånd med stora framtidsplaner. Tjänsten är placerad på kontoret i Upplands Väsby och du rapporterar till Fastighetschef.

Vem är du?
Du som söker har tidigare erfarenhet från att förvalta bostäder och kommersiella lokaler. Du har B-körkort samt fullgjord förvaltarutbildning eller examen från högskola inom bygg eller fastighet. Du brinner för att utveckla såväl medarbetare som ditt eget ledarskap och förstår värdet av att ge god service till våra kunder. Vidare delar du våra värderingar och vårt arbete med Relationsförvaltning®.

För att trivas i rollen som Fastighetsförvaltare tror vi att du är van vid kundkontakt, har lätt för att samarbeta och är en god arbetskamrat samtidigt som du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Vidare tror vi att du är ambitiös, stresstålig och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den
17 juni 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist, tel. 0701 – 46 84 14.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Lindqvist
Telefon 0701 46 84 14
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenafastigheter.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval. Läs mer på www.stenafastigheter.se