Montörer till expansivt företag i Rosersberg

Montörer till expansivt företag i Rosersberg

Har du erfarenhet eller har ett stort intresse av montering?
Vill du arbeta i ett företag som befinner sig i en stark tillväxtfas?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som montör för Steelwrist.

PerformIQ söker för kunds räkning en montör som letar efter ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som montör innebär att du arbetar i olika produktionsteam med mekanik och hydrualikmontering av olika produkter, vanligtvis tiltrotatorer och snabbfästen. Vi ser att du som söker har ett intresse för mekanik och har ett driv att utvecklas inom branschen.

Som montör kommer du att arbeta främst med förmontage och snabbmontage, men även slutmontage vid intresse och erfarenhet. I rollen som montör kommer du till exempel att:
  • ansvara för att monteringen görs med kvalité och inom utsatt tid
  • ansvara för egenkontroll enligt underhållsplan
Tjänsten passar dig som har ett intresse för montering och teknik. Du har lätt att lära nya arbetsuppgifter och att utföra monteringsprocessen med kvalité. Du gillar att samarbeta med andra och trivs i ett öppet och socialt klimat där du gärna hjälper dina kollegor. Vidare är det viktigt att du drivs av utveckling då företaget befinner sig i en expansiv fas och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter till medarbetare med rätt driv och engagemang

Vi söker dig som erfarenhet av mekanik och teknik.
För att lyckas i rollen som montör krävs vidare:
  • relevant teknisk utbildning eller erfarenhet av mekanik
  • arbetslivserfarenhet inom mekanik
  • erfarenhet av ritningsläsning
  • kunskap inom datasystemet Monitor (meriterande)
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00
Plats: Titangatan 9, 195 72 Rosersberg
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Steelwrist.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christoffer Bergström på mailadress christoffer.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Målet är att vara "bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet". Fler och fler byter till Steelwrist vilket innebär att företaget befinner sig i en expansiv utvecklingsfas.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: Stockholms län, montering, utveckling, förmontage
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 18 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.