Manuell svetsare till expansivt företag i Rosersberg

Manuell svetsare till expansivt företag i Rosersberg

Har du god erfarenhet av manuell svetsning och är bosatt i Norrort?
Vill du arbeta i ett företag som befinner sig i en stark tillväxtfas?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som manuell svetsare för Steelwrist.

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en erfaren svetsare som letar efter ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som svetsare innebär att du främst arbetar med MIG-svetsning och du ansvarar för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fastlagda rutiner.
Du kommer också att ha ett ansvar för att egenkontroll sker enligt underhållsplan.

I rollen som svetsare kommer du till exempel att:
  • ansvara för att svetsningen görs med kvalité och inom utsatt tid
  • ansvara för egenkontroll enligt underhållsplan
Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel och noggrann. Du är också van att jobba i ett högt tempo och du är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.

Krav på person
Vi söker dig som har god erfarenhet av manuell svetsning.
För att lyckas i rollen som svetsare krävs vidare att:
  • du har flerårig vana från MIG svetsning i grovplåt, Weldox 700 eller liknande
  • du har ett genuint kvalitetsintresse och är duktig på ritningsläsning
  • du har gärna truck-, traverskort och aktiva licenser
  • meriterande är branscherfarenhet , dvs tillverkning av produkter för entreprenadmaskiner
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00
Plats: Titangatan 9, 195 72 Rosersberg
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Steelwrist.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christoffer Bergström på mailadress christoffer.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Målet är att vara "bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet". Fler och fler byter till Steelwrist vilket innebär att företaget befinner sig i en expansiv utvecklingsfas.

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: Stockholms län, montering, utveckling, förmontage,
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.