Fältservicechef till Zeppelin

Fältservicechef till Zeppelin

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 530 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Vi rekryterar nu en fältservicechef till Stockholm och delar av Sörmland samt Västmanland.

Dina arbetsuppgifter
Vår servicemarknad är av yttersta vikt för oss och ett absolut måste för en lönsam maskinaffär. Med våra högkvalitativa produkter förväntar sig våra kunder även en servicemarknad i världsklass och det är precis det vi erbjuder. Som fältservicechef leder du vårt fälttekniska arbete och säkerställer vår servicemarknad på regional nivå. Du leder och fördelar arbetet för våra fältservicetekniker i Stockholm, delar av Sörmland och Västmanland och medverkar samtidigt till att utveckla både vår verksamhet och vår personal. Rollen innefattar många sociala kontakter och Du kommer dagligen att ha mycket kontakt med både kunder och mekaniker. Övriga arbetsuppgifter innebär t.ex:
 • Uppföljning av ekonomi och nyckeltal
 • Planering av inkommande kunders felanmälningar och reparationer
 • Ansvar för arbetsmiljö och säkerhet för din personal
 • Uppföljning med kunder i samarbete med säljavdelningen
 • Att fakturering kan ske efter avslutat arbete
I rollen utgår du från vår anläggning i Upplands Väsby och du rapporterar till vår Platschef. Du har personalansvar för ca 10 fältmekaniker som rapporterar direkt till dig.

Din profil
För att lyckas i tjänsten och för att kunna bidra till utvecklingen av våra rutiner och vår avdelning tror vi att du tidigare arbetat i en arbetsledande befattning. Vi ser en stor fördel i att du har en drivande och initiativtagande ådra. Något som du kommer att ha användning för när du tillsammans med kollegor och Platschef driver förbättringar av våra processer och leveranser, allt för att våra kunder ska erbjudas bästa möjliga service. Vidare behöver du uppvisa en god administrativ förmåga samt vara strukturerad och självgående så att du kan arbeta med många saker parallellt där prioritering mellan olika uppgifter är av stor vikt. Arbetet innebär mycket kundkontakt vilket kräver att du är serviceinriktad och bra på att kommunicera. Du behöver även ha goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt eftersom vi dagligen kommunicerar på båda språken.

Vi erbjuder
Hos oss finner du ett spännande och utvecklande arbete i ett globalt och expansivt företag som strävar efter excellent service och med en långsiktighet som utmärker oss. Vi erbjuder dig även goda utvecklingsmöjligheter i en växande organisation med härliga medarbetare. Dessutom erbjuder vi:
 • En fast månadslön och målbonus
 • Möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken
 • En arbetsmiljö där man kan medverka till utveckling och förbättring
 • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor
I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder AB och frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin på 0700 745 918 eller Catrin Fjellström på 0700 744 018. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Marcus Sölvin
Telefon 0700745918
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
 • Administration, kundservice och HR
 • Teknik och eftermarknad
 • Executive och specialister
 • Ekonomi, finans och försäkring
 • Marknad och försäljning
 • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se