Extra jobb (flytt)

Extra jobb (flytt)

Hej,

Vi söker just nu extrapersonal till vårt glada Pick up-gäng.

Pick up Storages är ett innovativt förvaringsföretag som erbjuder förvaring med fullservice - packhjälp, upphämtning, förvaring och utleverans. Vi sätter kundens upplevelse i fokus genom vårt kundbemötandet och kundens upplevda mervärde. Vi strävar alltid efter att leverera hög service på utsatt tid. Våra medarbetare har samtliga en nyckelroll i denna process och utgör vår främsta styrka.

Arbetet är väldigt flexibelt och lägger stor vikt vid service, ansvar och social kompetens. Du kommer i våra lätta lastbilar, tillsammans med ett glatt gäng, hämtar upp allt från en golfbag till hela bohag ute hos kund och tar detta till våra lagerlokaler i Upplands-Väsby. När kund vill ha tillbaka sina saker kör vi tillbaka dem.

Vi är kända för att hålla en mycket hög service och kompetens när vi är ute och arbetar. Det är därför viktigt att du har service ut i fingerspetsarna. Givet arbetssysslorna är det även viktigt att du är uthållig och klarar att lyfta tungt.

Hos Pick up Storage gör vi inget halvhjärtat! Du kommer att mötas av tacksamma kunder och få möjlighet att arbeta i ett roligt, ungt gäng. Vi är en perfekt arbetsplats för dig som studerar och/eller söker efter ett flexibelt extra-arbete.

Kvalifikationer:

Innehaft B-körkort

Hantera svenska språket flytande

Meriterande om du har gjort något liknande tidigare samt har körvana från lätta lastbilar. Allra helst har arbetat på professionell flytt eller budfirma.

Välkommen med din ansökan till employers@pickupstorage.se
Mer info
Email Mejla Skraggen AB
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.pickupstorage.se
Sista ansökningsdag 10 okt 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det moderna alternativet till Self Storage. Vårt främsta mål är att göra din förvaring enkel, snabb och smärtfri. Vi vet att du kan utnyttja din tid till bättre saker än att springa fram och tillbaka till förrådet. Pick up Storage hjälper dig genom hela förrådsprocessen – hämtning, lämning och förråd.

Sedan starten 2015 har vi hyrt ut tusentals kvadratmeter. Vi fick snabbt ett gott rykte om att vara kompetenta, serviceinriktade och konkurrenskraftiga. Våra medarbetare är alla hjältar och mycket professionella. Vi hjälper både dig som privatperson och företagare. Förråd finns till sånt du inte använder dagligen, dig som ska flytta utomlands, renovera, arkivera, flytta ihop, flytta till mindre eller dig som står mellan boende. Oavsett anledning så kan vi erbjuda dig en trygg, snabb och smidig förvaring.

Vi är stolta över att kunna erbjuda Stockholms smidigaste och modernaste förvaring!