Vi söker erfarna rörläggare till Sh bygg, sten och anläggning

Vi söker erfarna rörläggare till Sh bygg, sten och anläggning

Till våra projekt i Uppsala och Upplands Väsby söker vi nu flera erfarna rörläggare med god branschvana.

Som rörläggare hos Sh bygg arbetar du inom affärsområdet anläggning med inriktning mot rörläggning. Du ingår i ett sammansvetsat team med stort engagemang, där din kompetens kan komma till sin rätta.

Arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden är:
  • Utföra schakt, rörläggning samt markarbeten
  • Underhållningsarbete på existerande ledningar
  • Övrigt anläggningsarbete
Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad rörläggare alternativt anläggare med kompetens inom bygg- och anläggningsteknik, eller besitter motsvarande erfarenhet. Du har flera års branscherfarenhet, och är rutinerad i ditt jobb.

Vi tror att du är van att arbeta i ett lag, och snabbt kan sätta dig in i ett nytt sammanhang. Du bör kunna arbeta självständigt så väl som i lag efter behov, att vara flexibel och kunna vara behjälplig där det behövs är en självklarhet för dig.

Om Sh bygg: det lilla företaget i de stora sammanhangen

Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Sh bygg särskiljer sig från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och du kommer vara del av ett av byggbranschens äldsta företag där vi har stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en verksamhetsbredd för att skapa en grund för dig att ständigt utvecklas samt en arbetsplats som värdesätter hög kvalitet, har ett miljömässigt tänk och värnar om sina medarbetare.

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag med en stark värdegrund. Vi ser oss som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det vi gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Vi ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.
Mer info
Kontaktperson Viveka Windahl
Telefon 070-3699953
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sh bygg! Sh bygg är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenörföretag - ett klassiskt byggmästarföretag och en totalentreprenör som trots konjunktursvängningar står stadigt tack vare att vi jobbar strategiskt och långsiktigt. Grunden är att vi arbetar med egenanställd personal och bygger därigenom sammansvetsade team med hög specialistkompetens.

Våra medarbetare bygger långsiktiga relationer med våra kunder och detta är nyckeln till att vi funnits i snart 100 år och siktar mot minst 100 till.