Erfarna platschefer inom anläggning

Erfarna platschefer inom anläggning

Till vårt kontor i Upplands Väsby söker vi nu flera erfarna platschefer.

Vill du leda stora, medelstora eller mindre projekt? Vi söker erfarna platschefer inom anläggning med placeringsort i Upplands Väsby.

Arbetsuppgifter

På Sh bygg har vi stor variation av projekt.

Vi jobbar med stora och små projekt. Entreprenaderna består både av totalentreprenader som utförande entreprenader, varav flera är partneringprojekt åt både offentliga och privata beställare.

Oavsett förväntas du leda hela processen och säkerställa projektens genomförande, ekonomi och lönsamhet. Till din hjälp har du exempelvis arbetsledare, entreprenadingenjör och entreprenadchef.

Exempel
på vad dina arbetsuppgifter kan vara:
  • Planering och beredning av projekten
  • Ledning av vår egenanställda personal i den dagliga driften
  • Kontakt med kund och andra samarbetspartners
  • Ansvar för att teamet i projektet har rätt information och den kunskap som krävs i enlighet med gällande lagar och regler
  • Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöansvar i projekten
  • Upprättande och avrapportering av projektprognoser
Din bakgrund

Vi söker huvudsakligen dig som har stor erfarenhet av platschefsrollen. Vi ser gärna att du kan branschen, är beredd att ta dig an utmaningar och därmed vet hur du längs vägen tar fram kreativa lösningar på praktiska problem tillsammans med dina medarbetare. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med egenanställd personal och gillar att arbeta i ett företag med stark värdegrund och familjär stämning. Vi vill gärna se dig och din karriär utvecklas hos oss.

För att lyckas
i tjänsten behöver du vara självstartande och initiativtagande samtidigt som du har strategier och metoder för att avsluta påbörjade projekt.

Om Sh
bygg: ett av branschens äldsta entreprenadföretag


Sh bygg är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag - ett klassiskt byggmästarföretag och en totalentreprenör som trots konjunktursvängningar står stadigt tack vare att vi jobbar strategiskt och långsiktigt. Grunden är att vi arbetar med egenanställd personal och bygger därigenom sammansvetsade team med hög specialistkompetens. Våra medarbetare bygger långsiktiga relationer med våra kunder och detta är nyckeln till att vi funnits i snart 100 år och siktar mot minst 100 till.

Sh-Akademin

Vi älskar att se våra medarbetare växa och utvecklas! Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.
Mer info
Kontaktperson Crister Isaksson
Telefon 0708262026
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sh bygg! Sh bygg är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenörföretag - ett klassiskt byggmästarföretag och en totalentreprenör som trots konjunktursvängningar står stadigt tack vare att vi jobbar strategiskt och långsiktigt. Grunden är att vi arbetar med egenanställd personal och bygger därigenom sammansvetsade team med hög specialistkompetens.

Våra medarbetare bygger långsiktiga relationer med våra kunder och detta är nyckeln till att vi funnits i snart 100 år och siktar mot minst 100 till.