Ekonomiassistent på 75 % till ledande företag inom bil- och MC-tillbehör

SW · Ekonomi · 18 juli

Om jobbet

Gillar du att arbeta med ekonomi, och vill bygga vidare på dina erfarenheter inom ett anrikt och välkänt företag med högt i tak och glad stämning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
SW söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent, som kommer att arbeta i det löpande arbetet på ekonomiavdelningen, främst inom leverantörsreskontra men till viss del även kundreskontra. Du kommer att inneha samma roll som ytterligare en person på kontoret, och arbetet kommer bland annat att innefatta
  • Scanning av leverantörsfakturor
  • Räntefakturor
  • Påminnelsehantering
  • Avstämning mellan olika bolag
  • Attestering
  • Insamling av material från attesterande chefer
  • Bank- och reskontraavstämning
  • Samt andra vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning.
Vår kund är en världsledande tillverkare av reservdelar till bil och MC, och sitter i Upplands Väsby. Arbetsklimatet präglas av högt i tak, glädje och god gemenskap.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och har en utbildning inom ekonomi på gymnasie- eller YH-nivå. Du har god koll på det ekonomiska flödet, och har goda kunskaper om bokföring, innefattandes bland annat kontering och periodisering. Du har god systemvana och är en van Excel-användare.

Vår kund är i huvudsak verksam på utländska marknader, varför koncernspråket är engelska. Du kommunicerar därför obehindrat på engelska i tal och skrift. Du är inte heller rädd för möten med nya kulturer och nya arbetssätt, vilket ställer krav på att du är flexibel och kan tänka utanför boxen. Du drivs av att sätta dig in i nya situationer - här är ingen dag den andra lik - och det är mycket meriterande om du har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter utomlands.

Som person är du noggrann, positiv och prestigelös. Du arbetar bra såväl självständigt som i team. Du har en del skinn på näsan och trivs när det är högt i tak.

Om denna beskrivning stämmer in på dig tror vi att du kommer att trivas mycket bra på denna arbetsplats - välkommen med din ansökan redan idag!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start 14 augusti, och som pågår i 6 månader. För rätt person finns mycket god chans till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på 75 % och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 08-407 55 57.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juli

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.