Ekonomiassistent till uppdrag i Upplands Väsby, start omgående

Ekonomiassistent till uppdrag i Upplands Väsby, start omgående

Är du i början av din karriär som ekonomiassistent? Är du intresserad av att arbeta på ett internationellt stort bolag i Upplands Väsby? Då kan vi ha tjänsten för dig!

I rollen hos vår kund i Upplands Väsby kommer du arbeta som konsult för ett uppdrag som inledningsvis är 3 månader, för rätt person finns chans till förlängning alternativt överrekrytering. Du kommer arbeta i ett härligt gäng på 8 personer där du tillsammans med en annan kollega kommer arbeta inom kundreskontra. Du kommer även arbeta inom leverantörsreskontra vilket gör rollen spännande för dig som vill arbeta varierat med båda sidor. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Påminnelser
  • Fakturering
  • Bankavstämning
Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent sedan tidigare och är i början av din karriär. Företrädesvis har du arbetat inom kundreskontra sedan tidigare och nu har ett intresse att lära dig leverantörsreskontra också. Du gillar att arbeta i ett högt tempo där du alltid håller hög kvalité i arbetet. Du känner dig trygg att arbeta på både svenska och engelska då kunden är ett internationellt bolag. Har du arbetat i Navision sedan tidigare är det meriterande. God Excel kunskaper är ett krav.

Övrig information
Ovanstående är ett kortare konsultuppdrag på 3 månader hos vår kund i Upplands Väsby. För rätt person finns chans till förlängning alternativt överrekrytering. Arbetet sker under kontorstid och kunden kan tänka sig en tjänstgöringsgrad mellan 75 och 100 %. Start omgående.

Har du frågor rörande tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Koblet- 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov (41 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.