HR & Communication Coordinator till SC Motors

HR & Communication Coordinator till SC Motors

Vill du vara med och utveckla morgondagens HR avdelning som är en självklar affärsnära partner? SC Motors ska bygga en strategisk HR & Communication funktion och söker nu dig som vill arbeta som HR & Communication Coordinator.

Din roll i teamet
SC Motors har generalagenturerna för bilmärkena Hyundai, Citroën, Mitsubishi och DS Automobiles.

Vi söker en HR & Communication Coordinator som ska ingå i ett HR-team på fem personer. Tillsammans ska vi bygga en strategisk HR & Communication funktion där vår målsättning är att skapa mervärde för organisationen genom proaktivt HR-arbete och värdeskapande processer som ska bidra till att utveckla och stödja chefer och medarbetare att nå sina och verksamhetens mål.

Vi arbetar i en bransch som genomgår stora förändringar och på SC Motors befinner vi oss på en spännande resa som kommer att kräva stort fokus, engagemang och samarbete i teamet. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara operativa och du kommer att agera koordinator i de flesta HR-processer. Exempel på områden du kommer att arbeta med är rekrytering, Performance Management, arbetsmiljöarbete, utbildningsadministration, medarbetaundersökningar samt att du även kommer att få arbeta med vår interna kommunikation. Vi kommer ha fokus på att utveckla företagets kultur, förenkla HR processer som adderar värde till verksamheten, ledarutveckling och organisationsutveckling. Detta är en ny roll där du har stor möjlighet att påverka utformningen och tillsammans med teamet utveckla väl fungerande HR processer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning och placering i Upplands Väsby, där vi sitter i moderna aktivitetsbaserade lokaler.

Vem är du
Du har en kandidatexamen med inriktning mot HR eller motsvarande, och har ca 3 års erfarenhet av brett HR arbete. Det är en fördel om du har jobbat i en internationell kontext i ett större bolag.

Din personlighet är viktig för oss då du kommer att jobba tätt ihop med det övriga HR-teamet under denna förändringsresa. Du har god verbal förmåga och tycker även om att formulera dig i text i olika sammanhang. Du arbetar proaktivt, har hög integritet och är duktig på att bygga relationer. Även om vi jobbar tätt ihop i teamet behöver du vara självständig i ditt arbete och ha en god förmåga att prioritera och driva dina ärenden på ett affärsmässigt samt strukturerat sätt. I övrigt är det viktigt för oss att du har en god administrativ förmåga, är lösningsfokuserad och flexibel.

Ansökan
Låter detta som ett jobb för dig? Ansök redan idag, dock senast 30 juni 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt går det även bra att skicka in ansökan via din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Therese Hedlund via mejl therese.hedlund@scmotors.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SC Motors Sweden AB är ett helägt dotterbolag inom det japanska handelshuset Sumitomo Corporation, som är ett av Japans äldsta och största handelshus med 72 000 anställda i koncernen och en verksamhet i 65 länder. Det europeiska huvudkontoret finns i London. Sumitomos svenska verksamhet, SC Motors, är importör av Hyundai, Citroën, Mitsubishi och DS Automobiles. Företagsgruppen SC Motors består av ca 120 anställda med många olika kompetenser och inriktningar vilket gör oss till en spännande och dynamisk arbetsplats.